Reacties voor: Dropbox stopt vanaf februari 2016 definitief met Mailbox en Carousel

Dropbox stopt definitief met de mailapp Mailbox en de foto-app Carousel. Dat hebben ze nu officieel bekendgemaakt. Er gingen al geruchten dat Mailbox niet meer werd ontwikkeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. We hebben langer in de wachtrij moeten wachten voor de app dan dat de app heeft mogen bestaan.

    Ik vond t een prima app, ik gebruikte ‘m ook elke dag. Jammer dit 😔

  2. Iemand een alternatief voor carroussel ? Dit gebruikte ik nou bijna elke dag.

  3. Dit is voor mij de aller fijnste email app. Erg jammer dit.

  4. Wel vreemd dat ze eerst een app kopen en hem na amper twee (?) jaar links laten liggen. Was volgens mij best succesvol. Ookal vond ik hem erg fijn, vanwege de samenwerking met Google inbox in de browser ben ik kort geleden overgestapt naar de inbox app van Google. Alternatief voor carrousel? Ook weer Google wat mij betreft. Maar als je niet al je foto’s bij Google wil stallen en bij drilboor wil blijven weet ik het niet. Wie weet krijgt de droobox app wat functionaliteit van de carrousel app mee binnenkort…

  5. Zonde, ik gebruik mailbox nog iedere dag. Mailbox is nog steeds leeg…

  6. Origineel geplaatst door macfreaker
    Iemand een alternatief voor carroussel ? Dit gebruikte ik nou bijna elke dag.

    Er staat toch dat ze de functies gaan integreren in de Dropbox-app. Dropbox zelf kan al foto’s voor je uploaden.

  7. Domme vraag maar als ze stoppen, blijven de aangemaakte lijsten wel gewoon bestaan of moet ik de boel echt opruimen voor februari?

  8. Origineel geplaatst door maz
    Domme vraag maar als ze stoppen, blijven de aangemaakte lijsten wel gewoon bestaan of moet ik de boel echt opruimen voor februari?

    http://www.mailboxapp.com/faq/

  9. Ik baal hier echt flink van! Ik (wij) gebruiken Carousel dagelijks.

    Eén van de, of beter dé reden voor het afsluiten van een Dropbox Pro abonnement was Carousel. Zeker sinds de App, de iPad support zijn we er zeer content mee.

    Binnen ons gezin zijn alle toestellen aan één account gekoppeld, waardoor alle foto’s die we maken (vanaf welk toestel dan ook), in dezelfde tijdlijn terecht komen.

    Vanaf die toestellen wordt geen native Dropbox App gebruik (waar al mijn data in staat). Dus mijn data is alleen op mijn iPhone gekoppeld en Carousel staat op alle iPhone’s, iPads en Androids.

    Functies als Flashback, albums, foto’s delen en foto’s verbergen zijn ideaal…En in enkele seconden zoek ik foto’s van jaren terug op. Je kan er super snel mee scrollen….

    Ik heb er á 50.000 foto’s in staan (over meer dan 10 jaar).

    Balen dat het stopt, ik ben bereid er fors meer voor te betalen als dat had gemoeten…

    Nu binnen een maand (i.v.m. verlopen van jaar-abbo) maar overstappen naar OneDrive voor mijn documenten en Google Photo’s voor al mijn foto’s…

    Iemand nog tips voor een (beter?) alternatief voor Carousel of Google Photo’s?

    Zie de blog voor vragen over de stop van Carousel (c.q. overgang naar de Native App)

  10. Ik heb Mailbox gisteren vervangen door Spark van Readdle. In eerste instantie uitgebreider en rommeliger dan Mailbox, maar heel goed te customizen zodat hij net zo simpel en snel aanvoelt.

    Prima alternatief!

  11. Origineel geplaatst door Cisqo
    Ik heb Mailbox gisteren vervangen door Spark van Readdle. In eerste instantie uitgebreider en rommeliger dan Mailbox, maar heel goed te customizen zodat hij net zo simpel en snel aanvoelt.
    Prima alternatief!

    Ik gebruik Cloudmagic op iPad en Spark op iPhone. Begin enthousiaster over Spark (meerdere attachment tegelijk toevoegen, zoek functie) maar mist nog iPad support en weergave aantal ongelezen e-mail icon bij app als je op achtergrond verversen niet hebt en wil aanzetten.

  12. Vreemd, krijg net nog een nieuwe versie (2.5.0.)van Mailbox op mijn iPhone

    Edit: Aha, na opening van de nieuwe software versie de melding dat ze stoppen.

  13. Ivm spark voor iPad , die komt er spoedig aan. Zijn ze mee bezig. Ook in het voorjaar van 2016 zou er een Mac app komen.

  14. Jammer, weer een fantastische app die een overname niet overleeft. 400 miljoen zou toch een goede basis moeten zijn om er wat uit te kunnen halen… Balen dat ze de app niet gewoon laten draaien, zonder verdere updates. Ik vond dit echt een super e-mailprogramma.

  15. Begin van het einde voor Dropbox?

  16. Begonnen met Mailbox en 6 maanden geleden overgestapt op Inbox van Google! Werkt prima!!! Niet te lang treuren dus 😉

  17. Ik gebruik gewoon de mail app van iOS zelf, hiermee kan je ook e-mails lezen en versturen 🙂

    Er komen ook geen mails binnen sommige willen alleen in de avond zien, dus schema maken niet nodig gewoon pas in de avond of wanneer je wil de app openen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.