Reacties voor: Magnifi-adapter maakt iPhone vast aan microscoop en telescoop

Bij het maken van foto’s van de sterrenhemel pak je niet snel aan de iPhone. Een bedrijf met de naam Arcturus Labs wil dat veranderen. Zij hebben de Magnifi bedacht, waarmee je je iPhone aan diverse lenzen en optische apparaten kunt bevestigen – waaronder telescopen, verrekijkers en microscopen. Zo kun je sterren fotograferen, maar ook […]

Reacties: 7 reacties

  1. Normaal betaal je voor een dergelijke houder tussen de 30 en 100 dollar, maar die zijn minder mooi uitgevoerd.

    Waar kan ik dit soort houders vinden? 🙂

  2. Het blijft behelpen met zulke accessoires, en de kwaliteit is meestal bedroevend.

  3. Wel lachen. Toevallig 2 weken geleden poging gedaan om de maan via sterrekijker op de foto te zetten met iphone 4s. Maar helaas.

  4. Ligt het aan mij of klopt de eerste zin niet:S
    Het is toch zwaar dom van mensen die iets op kickstarter zetten voor een iPhone en dan een filmpje in flash te maken? Of niet?

  5. De maan op de foto zetten via mijn telescoop lukt nog wel, maar je moet de lens dan wel heel goed richten op de kijker. Een accessoire zoals deze is daarom wel erg handig, maar 80 dollar vind ik behoorlijk duur. Waar kan ik de goedkopere versies vinden ? Hij hoeft er van mij niet mooi uit te zien, als hij maar werkt 🙂

  6. Waarvoor is dat grote ding dat eraan zit??

  7. @Justin koopmans: op zich is het niet dom, het doel van kickstarter is om een eerste productie op gang te helpen via crowd funding. en hier kunnen ook mensen tussenzitten die niet in het bezit zijn van een product van Apple, je wilt immers een zo groot mogelijk aantal mensen bereiken.

    in hun faq staat oa het volgende:

    We need to hear from you. If we can justify the molding costs based on demand, we would love to support your device.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.