Magnifi-adapter maakt iPhone vast aan microscoop en telescoop

Bij het maken van foto’s van de sterrenhemel pak je niet snel aan de iPhone. Een bedrijf met de naam Arcturus Labs wil dat veranderen. Zij hebben de Magnifi bedacht, waarmee je je iPhone aan diverse lenzen en optische apparaten kunt bevestigen – waaronder telescopen, verrekijkers en microscopen. Zo kun je sterren fotograferen, maar ook […]

magnifi-houderBij het maken van foto’s van de sterrenhemel pak je niet snel aan de iPhone. Een bedrijf met de naam Arcturus Labs wil dat veranderen. Zij hebben de Magnifi bedacht, waarmee je je iPhone aan diverse lenzen en optische apparaten kunt bevestigen – waaronder telescopen, verrekijkers en microscopen.


magnifiZo kun je sterren fotograferen, maar ook vogels en witte bloedlichaampjes. Magnifi is bedacht door een pasgetrouwd stel, Xianne en Isaac Penny. Zij hebben al meer dan $13,000 op Kickstarter ingezameld om het product te kunnen maken. De uiteindelijke verkoopprijs in de winkel zal $80 zijn. Normaal betaal je voor een dergelijke houder tussen de 30 en 100 dollar, maar die zijn minder mooi uitgevoerd.

Onderstaande video is helaas alleen in Flash-formaat en daardoor alleen op de desktop te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2012, 16:15
Categorie Providers
Onderwerp telescoop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.