Reacties voor: Apple denkt na over Magic Keyboard met Touch Bar

Apple denkt na om de Touch Bar te verwerken in een los Magic Keyboard. Het toetsenbord zou bijvoorbeeld geschikt zijn voor een iMac, zodat je ook daar de Touch Bar kunt gebruiken.
Lees het complete artikel → Apple denkt na over Magic Keyboard met Touch Bar
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik zeg doen Apple! Ik zou hem wel willen als hij niet te duur wordt😂⌨️

  2. @: Gezien de huidige prijs van Magic Keyboard 2 (€119,00) en het prijsverschil tussen de MPB Touch Bar en Non-Touch Bar (€300,00 minus de prijs van een betere onderdelen) vermoed ik dat hij op z’n minst €179,00 – €199,00 gaat kosten..

  3. Origineel geplaatst door Evander
    @:

    Gezien de huidige prijs van Magic Keyboard 2 (€119,00) en het prijsverschil tussen de MPB Touch Bar en Non-Touch Bar (€300,00 minus de prijs van een betere onderdelen) vermoed ik dat hij op z’n minst €179,00 – €199,00 gaat kosten..

    😕

  4. € 279,- minstens…
    En toch ga ik hem halen als ie uitkomt 😇

  5. Laat ze aub ook wat doen aan die minimalistische travel van die keyboards. Ik heb er nu een maand of 4 zo’n nieuw ding in huis maar ben nu toch weer overgestapt naar de bedrade versie met numpad. Per ongeluk gemaakte typo’s zijn weer tot een minimum gezakt.

  6. Origineel geplaatst door Jochem
    Laat ze aub ook wat doen aan die minimalistische travel van die keyboards. Ik heb er nu een maand of 4 zo’n nieuw ding in huis maar ben nu toch weer overgestapt naar de bedrade versie met numpad. Per ongeluk gemaakte typo’s zijn weer tot een minimum gezakt.

    Dan moet je hopen dat ze de travel gebruiken van de 2016 Macbooks. Deze is vele malen beter dan de travel in de Macbook of de Magic Keyboard 2. 🙂 Enige wat aangepast mag worden is het tik-geluid. Die is echter wel minstens 3x zo hard als m’n 2012 Macbook.

  7. Liever een backlight keyboard imho.

  8. Origineel geplaatst door Jochem
    Laat ze aub ook wat doen aan die minimalistische travel van die keyboards. Ik heb er nu een maand of 4 zo’n nieuw ding in huis maar ben nu toch weer overgestapt naar de bedrade versie met numpad. Per ongeluk gemaakte typo’s zijn weer tot een minimum gezakt.

    Het toetsenbord van Mbp 2016 is super fijn vind ik! Ik snap niet dat mensen het niet fijn vinden want het is het beste toetsenbord ooit!

  9. Gôh, ideaal zeg, kun je tóch nog dwars tegen alle Apple dogma’s in een touchscreen aan (bijna) alle Macs koppelen 😝

    Nou ja, touchscreen? Ieniemienie schermpje met héél beperkte mogelijkheden, uitsluitend als de apps er op zijn aangepast 😖

    #hetwielisaluitgevondenenhetisrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.