Reacties voor: macOS Catalina 10.15.4 nu beschikbaar: universele aankopen mogelijk

Apple heeft macOS Catalina 10.15.4 uitgebracht. De update maakt een handige nieuwe functies mogelijk waarmee je als gebruiker geld kan besparen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Allemaal leuk en aardig, maar werkt deze versie nu eindelijk samen met de Adobe producten? Tot op heden werkte het nog steeds niet goed en wil ik niet overstappen.

  2. @Manfred: Dat ligt niet aan Apple, maar aan Adobe… Zij moeten hun programma’s updaten.

  3. Origineel geplaatst door Manfred
    Allemaal leuk en aardig, maar werkt deze versie nu eindelijk samen met de Adobe producten? Tot op heden werkte het nog steeds niet goed en wil ik niet overstappen.

    Apple heeft jaren geleden zijn rug gekeerd naar de professionals en richt zicht tot de massa.
    Kijk maar naar ondersteuning voor Final Cut, Logic Pro, of kortweg alle professionele software die niet meer met 32bit plug-ins kan werken. Updates: Laat allemaal op zich wachten. En als ze dan komen is het een update om Tijd om karaoke te doen op je Mac . vinden ze belangrijker. Draait allemaal om geld, zo veel mogelijk inkomsten genereren om dat geld opnieuw te investeren in zaken die nog meer geld moeten opleveren (Apple TV shows). What’s next, Apple?

    Eerste keer in 20j tijd dat ik overweeg om Adobe suite en avid media composer en pro tools te installeren op een Windows pc.
    Helemaal gehad met Apple.

  4. Origineel geplaatst door Manfred
    Allemaal leuk en aardig, maar werkt deze versie nu eindelijk samen met de Adobe producten? Tot op heden werkte het nog steeds niet goed en wil ik niet overstappen.

    Wat en welke programma’s werken er niet dan? Heb zelf geen problemen met adobe programma’s, waaronder de cc collectie

  5. Vreemd, ik heb nu sinds een paar dagen een MacBook Air. Download is binnen van 10.15.4 en nu zegt hij dat de Mac opnieuw opgestart moet worden. Al 6x gedaan nu maar de update blijft beschikbaar en komt niet op mijn Mac. Mijn opslag is: 14,04 GB van 121,12 GB ( Macintosh HD) . Iemand idee waarom mijn update die binnen gehaald is niet word geïnstalleerd?

  6. @iVar: ik heb hetzelfde probleem. Is hier iets rond gekend?

  7. Origineel geplaatst door jeroen
    @iVar: ik heb hetzelfde probleem. Is hier iets rond gekend?

    Ik heb al een kersrode lite 130 gekocht maar dit lost het probleem ook niet op 😩

  8. Ik zie dat mijn tekst veranderd is… rot vertaling 😅een nieuwe jetdrive lite 130 is geen optie voor dit probleem, ik ben er langzaam aan het achterkomend wat het probleem is aangezien niemand verder een oplossing heeft of had. Het heeft te maken met te weinig opslag ruimte, ik heb een deel verwijderd van de Macintosh HD en installeer nu macOS Catalina op nieuw. Duurt even maar hoop over 1uur en 13 min de juiste installatie te hebben op de Mac Air.

  9. Dit werkt dus! Neemt lang in beslag maar gewoon je HD opruimen en nieuw instaleren

  10. probleem met open van schijfkopieën (.dmg) “Resource in gebruik” alle zijn programma’s gesloten treed sinds deze update op

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.