Reacties voor: Hardware-probleem treft sommige modellen MacBook Pro 13-inch (2017)

Interne memo
De 13-inch MacBook Pro uit 2017 kampt met een hardwareprobleem. Sommige exemplaren hebben te maken met instabiliteit omdat de SSD of het moederbord niet goed functioneert. Dat heeft Apple in een interne memo verspreid aan eigen medewerkers en erkende serviceproviders.

Reacties: 7 reacties

  1. Niet enkel de modellen van 2017. Ook mijn 2014 model heeft er last van. SSD 3 maanden geleden plots kapot, nieuwe gestoken, opnieuw kapot! Grapje van €700. Uiteraard geen garantie meer. Dan investeer je in een SSD om de kans op defecten te mijden, en dan heb je dit voor, echt zuur.

  2. Ik behoor blijkbaar tot de doelgroep.
    Is er iets meer bekend over de klachten? Crashen/vastlopen is zo algemeen… En ja dat doet die wel eens…

  3. Tsja.. mijn MacBook voldoet aan de omschrijving qua hardware en is de afgelopen week een keertje pontificaal vastgelopen. Maar is het dan dit probleem, is de vraag.. uiteraard geen zin om het ding een week kwijt te zijn, er is dus geen mogelijkheid om serienummers te checken om meer zekerheid te krijgen?

  4. @Oude sok: bij mij hetzelfde geval

  5. Jammer dat het niet duidelijk om welke serienummers het gaat. Het 13’’ Model van mijn vriendin stamt uit 2017, en crasht vaak. Dit gebeurd zowel bij zware programma’s (adobe) als met lichtere programma’s (office).

  6. @Dromedaris: Van mijn macbook pro 15” is ook al het moederboard en de ssd vervangen. Het probleem komt dus niet alleen voor bij de 13” modellen

  7. Origineel geplaatst door Ronald
    @Dromedaris: Van mijn macbook pro 15” is ook al het moederboard en de ssd vervangen. Het probleem komt dus niet alleen voor bij de 13” modellen

    Wat heeft dat moederbord je gekost?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.