MacBook Air M2 2022

Reacties voor: Ook instapmodel van de MacBook Air M2 is trager (maar niet iedereen zal het merken)

Uit de eerste benchmarks van de MacBook Air M2 blijkt, dat het model met 256GB opslag lager scoort op performance. De SSD-opslag zorgt voor lagere scores bij het verplaatsen van grote bestanden en multitasking. Maar niet iedereen zal dat merken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Getwijfeld tussen de nieuwe macbook air en de macbook pro 14 inch. Toch maar gekozen voor de Pro 14 inch instap model. Voor mij meer dan genoeg en een stuk mooier beeld.

  2. 256GB is in deze tijd sowieso veel te weinig. Minimaal 512GB😉

  3. Ben hardstikke tevreden met de M1 MP2020, maar dat er nu, zeg maar, de klad erin zit in de opvolger ervan op basis van geconnecte hardware (ssd) baart me wel ietswat zorgen. De stap is dus niet noemenswaardig groot om de M2 te willen.

  4. Origineel geplaatst door JeroenT
    Ben hardstikke tevreden met de M1 MP2020, maar dat er nu, zeg maar, de klad erin zit in de opvolger ervan op basis van geconnecte hardware (ssd) baart me wel ietswat zorgen. De stap is dus niet noemenswaardig groot om de M2 te willen.

    Daarom kun je maar beter gewoon kopen en niet afwachten. De stap van M1 was gigantisch. Concurrentie is er niet echt, dus dan kun je verwachten dat ze troeven achter de hand houden.

    Dit heeft overigens alleen maar met de ssd te maken. Het is hiermee dus nog interessanter geworden grotere opslag te kopen.

  5. Ik had een macBook Pro 16” 1.7i, ingeruild voor een MacBook Pro 14” M1Pro, voor een amateur bijna geen verschil. Voor een professioneel scheelt het misschien wel. Voor het huis -tuin en keukengebruik te verwaarlozen verschillen?

  6. Origineel geplaatst door Jos
    256GB is in deze tijd sowieso veel te weinig. Minimaal 512GB😉

    Ik heb al 7 jaar een iMac met 256GB, nog nooit vol gekregen…🤭

  7. Met een M1 Air moeite met multitasken? Ik heb best veel open staan, 75 Safari tabs, MS teams, 10 Excels, PowerPoints. Dat ding geeft geen krimp.

  8. @Jos: 256gb is meer dan genoeg voor de meeste nog, zeker als je er geen video’s enzo op bewaard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.