MacBook Air in het blauw (concept).

Reacties voor: ‘Massaproductie nieuwe MacBook Air start in derde kwartaal 2022’

Het lijkt nog wel even te gaan duren voordat er een nieuwe MacBook Air komt. Volgens een bekende Apple-analist start de massaproductie van de nieuwe MacBook Air in de loop van 2022.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Jammer dat het mogelijk nog een jaar gaat duren. Twijfel nu toch wel heel erg om hier niet op te wachten en toch maar een M! Air te halen.

  2. @Maurits: M1 Macbook Air uiteraard.

  3. @Maurits: Ik zit in dezelfde situatie, tot het voorjaar wou ik nog wel wachten maar nog een jaar vind ik aan de lange kant.

  4. Mini_led in een MacBook Air? Dat klinkt meer als “de wens is de vader van de gedachte”, het is nog een relatief nieuwe techniek die zijn weg vooralsnog alleen naar de iPad Pro’s heeft gevonden. Dat het naar de MBp’s komt lijkt mij logisch(er), maar de Air zal nog even moeten wachten.

    Je krijgt m.i. dezelfde strategie als bij de iPad’s: De iPad Pro heeft de meest vooruitstrevende hardware, de Air het design van de Pro maar de hardware (met enkele verbeteringen) van de ‘gewone’ iPad en de MacBook (Ja ik heb een flauw vermoeden dat die terug gaat komen) als tegenhanger van de ‘gewone’ iPad.

    MacBook verwachting: ik verwacht een rebrandig (is ook door andere gesuggereerd) van de huidige MacBook Pro M1 naar MacBook, en de Pro’s worden de beoogde 14 en 16 inch modellen.

    Mis ik in de hele line up nog een MacBook mini, a la de oude MacBook 12″ of de MacBook Air 11″, de hardware zou er nu geschikt voor zijn met de Apple SOC M1 ipv die Intel kaby lake processoren van weleer.

    @Hierboven, je kunt altijd wachten op het nieuwste product (betrap ik mezelf ook regelmatig op) alleen kijk naar wat je nu en evt. de komende 4jaar nodig hebt. De huidige MacBook Air zal voor de meeste mensen de komende 4 jaar ruimschoots volstaan. En je mist kinderziektes als je niet het nieuwste design koopt. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.