Mac Caddy bak voor aan je iMac.

Lekker opgeruimd: hang een bak aan je iMac

Is jouw bureau altijd een rommeltje? Deze Mac Caddy wil daar een einde aan maken. Dit is een opbergbak voor aan de achterkant van je iMac, waar je al je rommel van je bureau in kunt doen.

Mac Caddy bak voor aan je iMac.
Misschien herken je het wel: je werkt aan je bureau en voor je het weet ligt er allemaal troep op tafel. Kabeltjes, adapters en allerlei andere rommel die je afleiden van je werk. Op Kickstarter is daar iets op bedacht: een opruimbak die je aan je iMac kunt hangen, genaamd de Mac Caddy.

Mac Caddy opbergbak voor iMac

Of het nou pennen of kabeltjes zijn, een bureau vol met rotzooi kan ervoor zorgen dat je tijdens het werken afgeleid raakt en minder productief bent. Het is dan ook vaak de kunst om je bureau opgeruimd te houden en dit accessoire voor de iMac kan daarbij helpen. De Mac Caddy is niets meer dan een bak waar je allerlei kleinere spullen in kunt doen. Je hangt hem aan de achterkant van je Mac. Zo heb je altijd een pen bij de hand en hoef je ook niet allerlei spullen op te pakken als je je bureau wil schoonmaken.

De Mac Caddy beslaat bijna de gehele achterkant van een 21,5-inch iMac. Je hangt de bak aan de achterkant, over het randje van de iMac. De Mac Caddy is dan ook alleen geschikt voor de dunste iMacs vanaf 2012, en niet voor de desktops met dikkere randen. Een leuk detail is dat de bak ook meteen je camera afschermt, waardoor je deze dus niet hoeft af te plakken met een stickertje. Wil je de camera gebruiken (bijvoorbeeld voor FaceTime), dan hoef je niet meteen de hele bak eraf te halen. Op de plek van de camera zit namelijk een dopje die je eraf kan halen, zodat je camera weer zichtbaar is. Je krijgt er bovendien een los bakje bijgeleverd, die je in de Mac Caddy kunt opbergen. Aan de zijkant loopt een gleuf waar je eventuele kabels doorheen kunt laten lopen.

Mac Caddy bak met dopje voor camera.

De Mac Caddy is er in eerste instantie in één kleur, namelijk een matzwarte uitvoering. Mocht er geld genoeg opgehaald worden, dan komt er ook een witte versie bij. De bak is van een materiaal gemaakt dat niet krast, dus je hoeft volgens de makers niet bang te zijn dat de Mac Caddy schade aanricht. Heb je wel oren naar deze opbergbak, dan kun je het project via Kickstarter steunen. Voor $30 haal je al zo’n Mac Caddy in huis, waarna hij (mits het project slaagt) in maart 2018 geleverd wordt. In totaal is er $18.000 nodig en op moment van schrijven is er ongeveer $1.100 opgehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2017, 19:47
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.