Reacties voor: Lokale Google-zoekinstellingen wijzigen

Met deze tip pas je de standaard Google-zoekpagina aan, die wordt geopend bij een zoekopdracht in mobile Safari. Ook kun je de formaatweergave aanpassen.
Lees het complete artikel → Lokale Google-zoekinstellingen wijzigen
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. ah, dit is handig!
    ik heb mijn regio instellingen namelijk op belgië staan, maar ik kom uit nederland. (Heb ik gedaan zodat een week in de agenda op maandag ipv op zondag begint zoals dat bij de nederlandse regioinstellingen is.) Ik kwam er gister achter dat hij dan op google.be zoekt, niet zo’n probleem, maar nu kan ik het dus op .nl zetten. Bedankt!

  2. Via de ifoonblog repo beschikbaar in Installer.

  3. Dank je! Dit was een zeer welkome mod!

  4. Erg cool, maar hoe edit ik die file? Heb wel mobile finder en mobile text edit maar dan krijg ik alleen maar jibberish op mijn schermpje..

  5. @Bjorn: https://www.iculture.nl/4716/iphone-plist-bestanden-bewerken/

    Deze hack lijkt niet meer te werken. Google.com/m laat op mijn iPhone (regio NL) geen resultaten meer zien. Via mijn laptop werkt com/m nog wel… Raar.

  6. @BOlle: Het werkt nog steeds, mogelijk heb je NL gewijzigd maar staat je “Region Format” nog op US.

  7. Helaas, ironmanixs, ik heb echt regio NL (Dutch) en de Engelse taal voor de iPhone interface. Ik heb T-Mobile. Bij twee andere kennissen met ook T-Mobile en die NL regio com/m hack werkt het ook niet meer. Ik heb het nu de NL waarde verandert in nl/m en deze werkt wel.

    Ik kreeg bij die com/m een rare pagina: geen zoekresultaten en de verwijzing naar More Results onderaan de pagina was in het Nederlands. Ik gebruik ook reader.google.com en dacht dat ‘ie dat wellicht uit mijn cookie haalde. Cookies gedelete had geen invloed, nog steeds lege resultatenpagina. Nu ja, dan maar met nl/m, want het blijft een fijne tip.

  8. com/n is juist voor amerikaanse settings
    nl voor de nederlandse!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.