Logitech Zaggmate Keyboard Case voor iPad 2: case en toetsenbord gecombineerd

De Zaggmate Keyboard Case van Logitech is een beschermende case met toetsenbord, gemaakt van aluminium. De Keyboard Case komt in april op de markt voor 100 dollar.

logitech case ipad 2Ben je op zoek naar een beschermende case voor je iPad 2, dan is dit misschien wel wat. Zaggmate maakte eerder al een Keyboard Case voor de iPad, zoals op de foto hiernaast. Voor de iPad 2 hebben ze samenwerking gezocht met de bekende fabrikant Logitech. Dat betekent, dat je de Logitech Zaggmate Keyboard Case straks op veel meer plekken in de winkel zult vinden. Deze case beschermt je iPad maar is tegelijk een houder voor op je bureau én een toetsenbord. Vanaf 19 april zal de aluminium case in de verkoop gaan. De verbinding tussen iPad 2 en toetsenbord wordt gelegd via Bluetooth. Daardoor kun je de iPad zowel staand als liggend gebruiken. De case is op te laden via USB.

zagg keyboard caseHet mooie van deze case, is dat het de iPad nauwelijks dikker maakt. Het materiaal (aluminium) sluit bovendien mooi aan op dat van de iPad. Logitech zal de marketing, productie en distributie van de case gaan verzorgen, terwijl Zagg de case via de website gaat verkopen. Belangrijkste nadeel van deze case voor mensen die met tien vingers typen: de opstaande randjes van de case. Dat is nodig om te zorgen dat de iPad op z’n plek blijft als je deze in de case opbergt, maar het kan tijdens het typen in de weg zitten. De iPad is op twee manieren in de case op te bergen: met het scherm naar beneden of omhoog. Om te zorgen dat je iPad niet beschadigd raakt, kun je maar beter de Invisible Shields aanschaffen, doorzichtige screenprotectors die Zagg ook op de markt brengt. Anders zouden de toetsen wel eens krassen kunnen veroorzaken op de behuizing.

De Logitech Zaggmate Keyboard Case gaat $100 kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2011, 9:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, beschermhoes, kwartaalcijfers, logitech, toetsenbord, zagg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.