Reacties voor: Logitech Harmony breidt smart home-platform uit voor veel meer apparaten

Logitech Harmony gaat samenwerken met nog meer apparaten. Via de Harmony API wordt het voor fabrikanten simpeler om allerlei apparaten te bedienen via de iPhone-app.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Lijkt me dat dit alleen zal werken met de harmony home hub, niet met de harmony hub.

  2. Geen idee hoe dit werkt maar m’n harmonie touch deed ook een heleboel, maar net niet alles waardoor ik er nog niks aan had.
    Bijna alles in 1 zegmaar, ik geloof er niet meer zo in

  3. Wanneer is de home hub te koop in NL?

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Als ze nu hun mac app nog eens fatsoenlijk maken.
    Gisteren een halve dag bezig geweest voor mijn harmony 555 in te stellen.
    Java 6 moeten installeren en de app crashed constant.

  6. Begrijp niet waarom Logitech nog steeds geen IP-controlled erin heeft zitten, telkens maar die knudde IR. Veel apparatuur is tegenwoordig via t newerk te bedienen; nooit meer richten en failed acties opleveren.

    Helaas zijn er volgens mij nog steeds geen goede en makkelijk te programmeren all-in-remote systemen die IR en IP ondersteunen.

  7. De HUB is er juist voor bedoeld om GEEN last te hebben van dat IR gepruts. Ze gebruiken juist RF, en dat wordt bij de HUB pas weer omgezet in IR, omdat dat nu eenmaal is waar alle apparaten mee bediend worden. Omdat die apparaten allemaal op een vaste plek staan heb je dus geen IR sores meer, en hoef je je AB nergens op te richten, of gebruik je je iPhone. Werkt feilloos.

    En waar kun je trouwens die witte versie halen???

  8. Geloof dat je het niet snapt: ik bedien mijn mediaspeler via ip (Dune), ook mijn tv (LG) kan via ip en ook de Horizon kast kan via IP.
    De netwerkversterker die ik ga kopen, gaat ook al over IP.

    IR is een zeer slechte en inmiddels sterk verouderde technologie; richten op een apparaat is niet meer van deze tijd. Bijna alle hardware kan nu ook via ip bedient worden en dat is de toekomst; alles bedienen via je wifi netwerk en nergens meer op hoeven richten.

    Universele remotes zouden de IP als hoofd-systeem moeten hebben en IR als een extraatje als je apparatuur nog vd antieke tijd is.

    Helaas is t nog steeds voornamelijk IR, which sucks…

  9. @devrim: ik snap je heel goed. Er is echter geen enkele fabrikant die wel een AB heeft die alles via IP kan bedienen. Tot die er wel is, is dit het beste dat er is.

    En omdat de AB radiografisch werkt, hoef je helemaal nergens op te richten. En werkt dit dus perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.