Sugr Cube

Sugr Cube: volgend nummer afspelen door luidspreker te kantelen

Een volgend nummer afspelen? Je doet het met de Sugr Cube-luidspreker op Kickstarter door hem naar rechts te kantelen.

Sugr Cube

De Bluetooth-speaker Sugr Cube op Kickstarter ziet er wat minimalistischer uit dan de gebruikelijke luidsprekers. Naast een simpele draaiknop voor je volume zijn er namelijk geen knoppen op dit kleine, houten apparaatje te vinden. Je bestuurt hem met een paar subtiele bewegingen en aanrakingen.


Door de bovenkant van de luidspreker kort aan te raken, wordt muziek afgespeeld en gepauzeerd. Wil je een volgend nummer afspelen, dan moet je de speaker vastpakken en naar rechts kantelen. Door je hand langere tijd op de luidspreker te houden deel je een nummer automatisch op Facebook.

Sugr Cube tilt

De Sugr Cube heeft een bijbehorende iOS-app, die het mogelijk maakt om vrienden met dezelfde speaker toe te voegen. Door op één van je vrienden te tappen, kun je naar dezelfde nummers of afspeellijsten luisteren die zij op dit moment afspelen. Het is ook zonder je iPhone mogelijk om muziek te streamen via muziekdiensten en apparaten in de buurt, zodat bijvoorbeeld je iTunes-bibliotheek vanaf een Mac wordt afgespeeld. In eerste instantie worden TuneIn, SoundCloud en iHeart Radio ondersteund, maar later worden ook Spotify, Deezer en Google Play toegevoegd.

Je kunt de Sugr Cube bestellen door op Kickstarter geld aan het project te doneren. Hoeveel je voor de luidspreker betaalt hangt af van hoeveel je doneert. Vroege vogels ontvangen de luidspreker al voor 119 dollar, terwijl latere donateurs minstens 149 dollar moeten doneren. Voor 219 dollar of 289 dollar krijg je er twee toegestuurd, zodat je samen met een vriend de bijbehorende app kunt gebruiken. Net als bij andere Kickstarter-projecten geldt: het geld wordt pas afgeschreven als het project zijn streefbedrag heeft ingezameld. De makers hopen op 40.000 dollar.

Lees ook: Vijf draagbare speakers voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.