Logitech Circle 2 met kabel

Logitech Circle 2 krijgt meer HomeKit-functies

Locatiefuncties en nieuwe meldingen

Logitech heeft nieuwe HomeKit-functies toegevoegd aan de bedrade Circle 2-camera. Zo kun je een intelligente locatie vastleggen, waarbij rekening wordt gehouden met de locatie van je eigen iOS-apparaten.

Ben je in de buurt van de camera, dan krijg je geen meldingen meer op je iPhone. Je kunt ook de camera automatisch uitschakelen als je in de buurt bent. Voor deze welkomstfunctie moet je in de app aangeven waar de Logitech-camera staat en ook moet je op de iPhone aangeven dat je voortaan je locatiegegevens wilt delen met Logitech. Daarnaast bevat versie 3.4 van de Logi Circle-app nog twee nieuwe opties voor systeemnotificaties.

Logitech Circle 2: meer HomeKit

Je kunt nu een melding krijgen als de camera aan of uit gaat. Hetzelfde geldt voor het in- en uitschakelen van de opnamefunctie. Dit kan handig zijn als je de Logitech Circle 2 als bewakingscamera gebruikt. Toch kun je als de camera uit staat nog steeds livebeelden via de Woning-app opvragen, zonder dat de aanwezigen in de kamer daar iets van merken.

Logitech Circle 2 met kabel

De Logitech Circle 2 is een van de populairste HomeKit-camera’s. Alleen het model met kabel is geschikt voor HomeKit, de draadloze variant niet. De Circle 2 is de afgelopen tijd aardig in prijs gezakt en ligt nu voor rond de 150 euro bij winkels als Amac, Coolblue en Bol.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 februari 2019 om 19:30
Onderwerp
Categorie
Accessoires
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.