LIFT MacBook houder

LIFT is een multifunctionele handgreep voor je MacBook

Met LIFT kun je je MacBook makkelijk dragen aan een hengsel, maar het is ook geschikt om je MacBook aan de muur te hangen, als stand op je bureau en nog veel meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

LIFT-houder voor je MacBook

Hoe draag jij je MacBook? In een laptoptas, onder je arm geklemd? De makers van LIFT hebben een ander idee: zij hebben een soort houder gemaakt waarmee je je MacBook aan een hendel draagt. Klap je de houder open, dan zul je zien dat het tegelijk dienstdoet als hulpmiddel om je MacBook iets omhoog te tillen, zodat het toetsenbord onder een makkelijke werkhoek te gebruiken is. Nu al te bewonderen op foto’s op Instagram, binnenkort vanaf nu ook op Kickstarter.

LIFT MacBook

LIFT voor MacBook

De bedenkers zijn van plan om $119 te vragen voor de Early Birds met een 13-inch MacBook Pro. Heb je een 15-inch MacBook Pro, dan ben je $129 kwijt en dit loopt zo op naar $309 voor een dubbelpak. LIFT is geen houder, geen hoes en geen tas, maar eigenlijk een beetje van allemaal. Het zorgt ervoor dat je je MacBook de hele dag door makkelijk kan gebruiken: tijdens het dragen heb je een makkelijk hengsel, tijdens het werken zorgt de iets opgeheven stand dat het scherm op de juiste hoogte staat en dat er luchtcirculatie is.

LIFT MacBook houder

Met verwisselbare covers kun je zorgen dat de LIFT-hoes aansluit op je dagelijkse stemming of outfit. De houder beschermt je MacBook ook nog eens, met bijvoorbeeld een schuifje dat de poorten afdekt tegen stof en vuil. Praktisch en stijlvol dus. LIFT moest meerdere problemen tegelijk oplossen en tegelijk mooi genoeg zijn, zodat MacBook-gebruikers ermee willen lopen. En werken, want LIFT is ook geschikt voor designers die hun MacBook willen aansluiten op een extern scherm, zoals de foto hieronder laat zien. Je hangt de MacBook gewoon aan de muur en houdt daarmee ruimte over op je bureau. De houder is gemaakt van unibody aluminium en de verwisselbare covers zijn gemaakt van kunststof.

LIFT-cover

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2016, 10:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.