Reacties voor: Lifestylemerk Vans brengt nieuwe iPhone-cases uit

Vans en Belkin gaan samen iPhone-hoesjes maken. De hoesjes kosten 30 euro per stuk en zijn online te koop, voorzien van het bekende wafelpatroon.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ook voor de iPhone 4 en 4s? ik heb 4 en mijn vrinding een 4S namelijk.

  2. Deze zijn al heel lang tekoop via ebay zeker die bruine …. En ja ook voor de 4 / 4s

  3. Wat een slechte auteur! VANS is geen kledingmerk van origine! Maar een schoenenmerk!!! Do your homework! En Belkin is opgericht in 1983 en vans in 1963…. Welk bedrijf is dan 75 jaar ouder? Coole hoesjes maar de info over de bedrijven is totaal fout! Ergenis, jammer het lijkt een kwalitatief blog…

  4. @Dennis: Niet gelijk de boel afbranden joh. Je zit op de iPhoneclub en niet op nuij.nl. Soms gaat er iets fout, dat kan gebeuren. Open on topic met iets positiefs en geef tot slot nog even mee, dat er een paar foutjes in het artikel zijn geslopen.

  5. @Dennis: Ahum, je bedoelt zeker 1966, meneer de betweter?

  6. @Gonny van der Zwaag: Fijn dat je na mijn comment bent gaan nadenken, betekent dat er daadwerkelijk naar de reacties gekeken wordt en maakt de professionaliteit weer geloofwaardiger.

    @Daniël: Het is niet mijn bedoeling om als een betweter over te komen echter kan ik mij wel ergeren als er iets totaal niet klopt.

    @peter de Wit: idd, goede tip, had ik beter kunnen doen. zal het meenemen voor de volgende.

  7. @dennis: Sportief!

  8. Vans is inderdaad ontstaan als schoenenmerk en is daarmee ook het meest bekend. Ik gebruikte ‘kleding’ als algemenere benaming van lichaamsbedekking, omdat ze tegenwoordig alles maken. Misschien had ik er beter ‘lifestylemerk’ van kunnen maken, om niemand voor het hoofd te stoten. De jaartallen had ik inderdaad fout, die heb ik aangepast. Excuses daarvoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.