Reacties voor: LG UltraFine 5K-display nu alsnog beschikbaar bij online Apple Store

Het LG UltraFine 5K-display is vanaf nu te bestellen via de online Apple Store. Eerder was er sprake van dat dit externe scherm vertraging opgelopen had. De speciale korting in de Apple Store is verlengd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Dit is geen goed jaar wat vernieuwingen betreft. Veelste veel uitstellingen. Hopelijk veranderd dit volgend jaar en gaan ze dan wel weer leveren volgens de 1e beloofde datum.

  2. Het 5K-scherm zal na 31 december wel (heel snel) beschikbaar komen, uiteraard voor het volledige tarief a €1399,- actieperiode is dan toch voorbij? Apple hoeft per scherm geen €350,- korting meer te geven, dus een slimme zet. Of zou Apple toch zo coulant zijn en voor een bepaalde periode die korting alsnog geven?

  3. Wat is er niet vertraagd, alle ***** wat slecht dit

  4. Hmm, dat is wel weer balen. Ik zit echt te wachten op een geschikt display. Vooral dat je de helderheid van het scherm vanaf je Mac kan regelen is ideaal. Die 21.5″ vind ik trouwens geen optie. Ik bedoel, zo’n scherm en dan USB-C poorten erin zetten die maximaal op USB 2 snelheid werken? Zucht.

  5. Zit nog steeds op mijn bestelde MacBook Pro 15″ met Touchbar te wachten………

  6. Heb ik het goed dat deze schermen niet aan je splinternieuwe iMac met retina scherm kunt koppelen?

  7. Aan de andere kant de ” AirPods” zouden volgens alle verhalen en inschattingen dit jaar ook niet meer komen. En die is ook out of The blue live gezet in de store, dus als ze voor 31-12 nog wel in de verkoop gaan en in februari leveren zou ik niet vreemd vinden(los dat de levertjes lang is dan).

  8. Voor degenen die een oude Cinema Display willen aansluiten op hun spiksplinternieuwe MacBook Pro is er trouwens nog troost. Het is mij gelukt om mijn oude 23 inch scherm werkend te krijgen ondanks de beperkingen van de Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2 adapter. Als je een thunderbolt harddisk hebt kun je het scherm in de keten ACHTER de harddisk zetten. Mij is het gelukt met de oude 23 inch versie, dus daar zit ook nog een miniDisplayPort naar DVI adapter tussen (harddisk is een G-tech met thunderbolt 1e gen). De verwachting is dat het met meerdere Thunderbolt apparaten werkt die een ‘loop-through’ hebben. Dat wil zeggen: twee thunderbolt poorten.
    Nu maar hopen dat dat niet onmogelijk wordt gemaakt bij een komende update van MacOS.

  9. Is dit een nieuwe truc om tijd te winnen? Alles vertragen, oordopjes, schermen.

  10. Weet iemand waar de foto genomen is op het beeldscherm bovenin het artikel?

  11. Hoppa, zojuist besteld! 🙂

  12. Origineel geplaatst door Rob
    Voor degenen die een oude Cinema Display willen aansluiten op hun spiksplinternieuwe MacBook Pro is er trouwens nog troost. Het is mij gelukt om mijn oude 23 inch scherm werkend te krijgen ondanks de beperkingen van de Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2 adapter. Als je een thunderbolt harddisk hebt kun je het scherm in de keten ACHTER de harddisk zetten. Mij is het gelukt met de oude 23 inch versie, dus daar zit ook nog een miniDisplayPort naar DVI adapter tussen (harddisk is een G-tech met thunderbolt 1e gen). De verwachting is dat het met meerdere Thunderbolt apparaten werkt die een ‘loop-through’ hebben. Dat wil zeggen: twee thunderbolt poorten.

    Nu maar hopen dat dat niet onmogelijk wordt gemaakt bij een komende update van MacOS.

    Ik vind dit lg scherm heel lelijk
    Geef mij maar het Apple cinema display
    Heb niks met lg

  13. Jeetje mina mensen kunnen zeuren zeg. Altijd als een product niet perfect is en toch uitgebracht wordt zeggen dat ze beter hem eerst perfect hadden kunnen maken en dan pas uitbrengen, maar als ze dat een (paar) keer doen is het meteen helemaal fout. Wees blij dat ze tenminste ervoor zorgen dat ze geen niet af zijnde producten naar buiten brengen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.