Bragi Headphones uitstel

Bragi stelt oordopjes uit en maakt PDF voor onder de kerstboom

De Bragi HeadPhones zijn vertraagd omdat de fabrikant onvoldoende stuks kan produceren. Bragi HeadPhones zijn een goed alternatief voor de AirPods.

Als het om draadloze oordopjes gaat is de Duitse accessoiremaker Bragi één van de kanshebbers. De volledig draadloze HeadPhones zijn een logisch alternatief voor de AirPods. Bragi schepte de afgelopen weken op dat hun oordopjes sneller op de markt zouden komen dan Apple. Maar dat is niet gelukt, want Bragi kan ze niet snel genoeg produceren. Wilde je ze cadeau geven tijdens de kerst, dan heeft Bragi een praktische oplossing: een PDF die je kunt uitknippen en onder de kerstboom leggen.

Bragi Headphones uitstel

Bragi HeadPhones: alternatief voor de AirPods

Het is veel mensen wel eens overkomen: de gulle gever was te laat met een cadeautje en knutselde daarom snel een tegoedbon in elkaar. Daarmee beloofde hij je een etentje, een bezoek aan een pretpark of iets anders dat makkelijk en snel te regelen is. Hoe goed bedoelt, het voelt toch altijd als haastwerk. Zo’n gevoel zal je ook bekruipen als je een uitgeprinte PDF van Bragi onder de kerstboom vindt. Bragi hoopt dat mensen elkaar alsnog de Bragi HeadPhones cadeau gaan doen, ook al kunnen ze voorlopig niet leveren.

Bragi was een van de eerste met draadloze oordopjes, The Dash. Die bleken niet zo goed te functioneren, maar Bragi beloofde beterschap met een goedkopere en verbeterde versie. The HeadPhones zijn gericht op een wat breder publiek. Aanvankelijk zouden klanten die een pre-order hadden geplaatst hun oordopjes nog net voor de kerst ontvangen. Bij Apple’s AirPods lukte dat wel, bij Bragi niet. De leverdatum moest worden uitgesteld naar begin januari en nu moet het opnieuw opschuiven. Bragi heeft niet voldoende voorraad om alle klanten te voorzien van een pre-orders. Het bleek lastig om de productie van zo’n complex klein product op te voeren, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden had.

Bragi Headphones uitstel

Bragi heeft een PDF gemaakt die je kunt uitprinten en onder de kerstboom leggen. Je hoeft dus helemaal niets meer zelf te knutselen als je van plan was de $150 kostende oordopjes cadeau te doen.

Apple had ook vertraging (mogelijk had dat te maken met de oplaadcase) maar het lukte nog wel om de snelle beslissers te voorzien van AirPods, die vanaf vandaag worden bezorgd. Inmiddels is de leverdatum opgelopen naar begin februari.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2016, 16:57
Categorie Accessoires
Onderwerp oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.