Reacties voor: ‘LG in gesprek met Apple over 7,35-inch iPad mini’

LG Display zou in gesprek zijn met Apple over de productie van een 7,35 inch iPad mini. Ook wordt er gesproken over een 4-inch iPhone die volgend jaar op de markt komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Dus dan zit de prijs tussen een touch en een ipad2 in?
    Ik denk niet dat apple een 7.85 gaat uit brengen. Touch verkoopt goed als klein apparaat in is niet zo duur. Volgende stap is de ipad 2. Ik zal dan eerder de ipad 1 op de markt brengen als lo budget model.

  2. Dus we krijgen een ronde iPad met een diameter van 7.35 inch?
    Is weer eens wat anders 😉

  3. ” een grotere versie van de iPhone en een kleinere versie van de huidige iPad”
    Zie hier, de Iphone 5 !!!! 😉

  4. Heeft Apple niet eerder gezegd dat dit formaat te klein is voor een tablet?

  5. Steve heeft eerder gezegd dat het formaat niet bij een tablet past.. We weten natuurlijk niet hoe erg Apple daar aan vast gaat houden.

  6. Ik zie hier al een aanklacht komen van samsung. Hun nieuwe telefoon/tablet (de samsung note) is toch ook iets van 7 inch oid.? Achja, ik zou het in iedergeval niet gebruiken, ik hou niet zo van kleine tablets

  7. “Die zou voorzien zijn van een scherm met een resolutie van 960 x 480 pixels.”
    de resolutie word duw lager dan die van de iphone 4 en 4s? (960×640), dat lijkt met niet.

  8. @Jair: ten eerste, die is ruim 5 inch; het scherm in deze geruchten is twee keer zo groot.
    Ten tweede: iemand aanklagen omdat ze hetzelfde formaat scherm gebruiken…? yeah right (en dan heb ik het nog niet over de schermverhoudingen)

    En in het algemeen: gaat niet gebeuren, klaar. Je zou het schermoppervlak halveren wat betekent dat veel iPad-apps niet meer lekker werken. Apple heeft inmiddels wel laten zien dat ze hechten aan een stabiel ecosysteem voor apps.

  9. Die zou voorzien zijn van een scherm met een resolutie van 960 x 480 pixels. Dat is handig voor ontwikkelaars, want zijn hoeven dan geen rekening te houden met fragmentatie in schermformaten, zoals bij andere platformen.

    Huh…? 960 x 480 is een 2 : 1 beeldformaat. Dat is dramatisch anders dan zowel iPad als iPhone, en nog langwerpiger dan al die breedlaagbeeld Android-tablets.

    Af en toe een grucht plaatsen is geen probleem jongens maar dit botst wel zo hard met de werkelijkheid dat er toch echt een belletje zou moeten gaan rinkelen voor je op “submit” drukt.

  10. –‘ ik ben deze roddel echt STRONTBEU!
    elke maand opnieuw dezelfste roddel, terwijl Apple zegt dat ze dat niet gaan doen, omdat ze dan weer met verschillende grootten van applicaties zitten

  11. Wat er ook van zij, voor een vijftiger is de leesbaarheid op een iphone te klein, en is de ipad minder mobiel als je geen tas wil meesleuren. Een grote versie van de iphone die nog net in de binnenzak past, zou een mooi ding zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.