Reacties voor: LG Display spreekt over Retina-scherm in iPad

De CEO van LG Display sprak in een interview met de Korea Times over retina-schermen die worden gebruikt in "iPhones en iPads". Bijzonder, want er is nog geen iPad met een retina-scherm aangekondigd. LG is verantwoordelijk voor bepaalde hardware in de iPad.
Lees het complete artikel → LG Display spreekt over Retina-scherm in iPad
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Als het scherm van de iPad 3 een echt retina scherm zou krijgen net zoals de iPhone 4 dan zou de resolutie van het scherm geen 2048 x 1536 want dat zou dan een verdubbeling zijn van de dpi namelijk 264.
    Op de iPhone 4 is het 326 dpi (dan zou het menselijk oog de puntjes niet meer kunnen onderscheiden) dat zou betekenen als we het hebben over een retina display op de iPad 3 dat we het dan over een resolutie van 2596 x 1896 moeten hebben

  2. Nee dat is niet waar. Een ipad hou je verder van je neus vandaan dan je iphone. de afstand moet je ook meenemen in je berekening. onderscheidend vermogen neemt af naar mate objecten verder zijn.

  3. Als Kwon Young-soo al aan het vergisten is, dan zit er vast een luchtje aan dit nieuws.

  4. LMMFAO @ Tr0ttr.
    ik zeg dit zaakje stinkt !
    @masgreece mn iPad houd ik net zo dicht tegen mn neus aan als mn iPhone hoor…

  5. @masgreece ik houd de iPad idd ook net zo dichtbij als mijn iPhone.

  6. De gemiddelde gebruiker houdt zijn iPad denk ik wel verder van zich af dan da iPhone, wat betekent dat ze het wel een Retina display zouden kunnen noemen. Maar dat is slechts een benaming. Het lijkt me sterk dat Apple een ander formaat zal kiezen dan 2048×1536.

  7. Laat ze eerst eens die lichtvlekken oplossen voordat ze gaan zaniken met een hoger resolutie scherm.

    Dit is mijn derde ipad 2 en er moet helaas een nummer 4 aan te pas komen omdat het licht zich sterk uitbreid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.