Reacties voor: Levering iPad vertraagd door tekort aan schermen

Het lange wachten op de iPad komt waarschijnlijk door een tekort aan schermen, meldt 9to5 Mac.
Lees het complete artikel → Levering iPad vertraagd door tekort aan schermen
Jeroen Reumkens - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. De eerste batch 3g toestellen worden gewoon eind april verstuurd. Dit geld alleen voor nieuwe bestellingen. Die worden pas op 7 mei verstuurd.

  2. Moet niet gekker worden, straks is hij zo vertraagd dat tie op het zelfde moment uitkomt als de tweede versie !!

  3. Gezien de vaagheid en de geheimzinnigheid van Apple over leverdata enzo, lijkt het mij dat ze vrij zeker moeten zijn als ze een leverdatum op hun eigen site gaan noemen. Dat lijkt me in deze discussie dan ook de betrouwbaarste bron.

  4. Er zouden daar eens een aantal Nederlanders moeten gaan werken bij Apple US. Eens een vlaag van nuchterheid over de planners heen jagen.

  5. net mn Ipad uit de UK geimporteerd! DE OPLOSSING voor al dit type berichtgeving….

  6. Ik heb gelukkig al een iPad WiFi! Toen ik zag hoeveel ze waard werden op marktplaats, wilde ik bij mijn adresje snel nog een paar bestellen. Toen ik een mailtje stuurde, kreeg ik als antwoord dat de voorraden op waren en dat niet duidelijk was wanneer de nieuwe leverig zou komen. Over de 3G versie was er helemaal niks bekend, dus ik ben enorm blij dat ik er zelf 1 hebt, maar aan de andere kant echt enorm dom dat ik er niet nog 1 had besteld.

  7. @Sjoerd:
    De UK? In de store van Apple UK staat dat hij pas eind mei leverbaar is? Dus welke oplossing heb jij?

  8. Vriend van mij gaat begin mei voor 10 dagen naar NYC hopen dat hij er een mee kan nemen. 16GB wifi is goed genoeg voor mij!

  9. Als ik in italie in juni de iPad wifi+3G ga kopen
    kan dat

    of komt er een simlock op dat ik alleen de nederlandse
    moet kopen. om in nl te kunnen 3ge

    Of kan ik ook in Italie een iPad kopen 3g+wifi
    en in Nederland een Abbo kope

    wat ik nog al vaag vind.

    sorry voor de vraag HIER maar er is geen forum

  10. Origineel geplaatst door swen
    Als ik in italie in juni de iPad wifi+3G ga kopenkan datof komt er een simlock op dat ik alleen de nederlandsemoet kopen. om in nl te kunnen 3geOf kan ik ook in Italie een iPad kopen 3g+wifien in Nederland een Abbo kopewat ik nog al vaag vind.sorry voor de vraag HIER maar er is geen forum

    als je naar het iphone gedeelte van de site gaat kun je naar het forum (daar is wel een ipad gedeelte en hebben ze die vraag al eens gesteld denk ik :))

    Daarnaast zou ik hier ook eens gaan kijken in de ipad aankoopgids 🙂

  11. Ik heb al een wifi iPad. Gelukkig kwam hij net binnen voordat het luchtverkeer dicht ging vanwege de aswolk.

  12. Misschien is het verstandiger om de gehele wereld tegelijkertijd te voorzien van Ipads ipv een gedeeltelijke invoering. (Hoewel dit een gigantische uitdaging is natuurlijk voor het supply chain management.)

    Ik vermoed dat zeker 20% van de vraag afkomstig is uit het buitenland. Die vraag blijft bestaan zolang de ipad hier nog niet te krijgen is dus de tekorten zullen de komende tijd wel blijven (los van productieproblemen).

    Ik heb liever mijn ipad met een goede stekker en een werkende app store. Dan kunnen de ontwikkelaars hier tenminste ook aan de ipad gaan verdienen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.