Apple wil verloren iPhone terugvorderen van Gizmodo

Apple wil het verloren iPhone-prototype van Gizmodo terughebben. Ze hebben een brief gestuurd waarin ze claimen dat de telefoon eigendom is van Apple.

iphone 4gGisteren verscheen er opeens een bericht waaruit duidelijk werd dat Gizmodo in bezit was van vermoedelijk de volgende generatie iPhone. Ze zouden de iPhone voor $5.000 gekocht hebben, nadat deze door iemand gevonden was in een café. Nadat de foto’s en bevindingen op internet verschenen duurde het niet lang totdat er een brief van Apple in de bus viel: ze willen hun iPhone terug.

In de brief zegt Apple dat Gizmodo in het bezit is van een telefoon die toebehoort aan Apple. Ze willen het apparaat terug en vragen om een datum en plaats af te spreken, waarop de overdracht kan plaatsvinden. Apple is van mening dat Gizmodo het apparaat onterecht in handen heeft.

Gizmodo zelf verklaart dat de telefoon verloren is en vervolgens door een bepaalde persoon gevonden is. Dat betekent volgens hen niet dat zij de telefoon gestolen hebben, maar ze zijn wel van plan om de telefoon terug te geven. Alle foto’s en video’s zijn inmiddels al gemaakt. Dat Apple de telefoon terugvordert, zegt wel iets over de authenticiteit.

Apple vordert iPhone 4G terug van Gizmodo - Brief

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2010, 11:44
Categorie Apple
Onderwerpen gizmodo, iPhone 4, prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.