Reacties voor: Last-minute gerucht: prototype van Apple Tablet

Engadget heeft op het laatste moment een foto in handen gekregen van een Apple Tablet. Het gaat om een prototype, waarop een kaartapplicatie draait.
Lees het complete artikel → Last-minute gerucht: prototype van Apple Tablet
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. nope… denk het niet… ik denk dat het een strak design heb en geen iphone design

  2. Ik denk ook dat het niet letterlijk een vergrootte iPhone zal zijn.

  3. OP engadget staan er nog foto’s, waar het er redelijk officieel lijkt. Als het een iphone disign is vind ik het niet erg. maar moet wel toegeven dat de beeldkwaliteit van deze echt schitterend uitziet. Ik zou wedden dat ze de schermen van mac’s hebben gebruikt de LED’s. Ik denk niet dat het LCD gaat zijn. zoals de iphone. Maar meer gericht naar de Macbook pro’s of imac.

  4. Grote kanshebber, mijn gedacht. Ziet er toch ook leuk uit? Maar het zullen de interface en de afspraken met partners zijn die het product al dan niet een succes maken. Niet dat ik daar aan twijfel 😉

  5. Er staat volgens mij niet de naam van de operator, maar NO SERVICE :P.

  6. Ik vind het er persoonlijk ook redelijk echt uitzien, ik denk dat dit een waarschijnlijke kanshebber is.

    Het gaat trouwens om Google Maps, als je de foto’s op Engadget ziet in groot formaat zie je links onder op de kaart mooi het Google logo.

  7. Er staat ook dat het een prototype is..misschien wijkt het hier en daar nog af van de definitieve versie?

  8. Of dit is gewoon de iPhone 4g?

  9. Het scherm lijkt TRANSPARANT!
    Of zou dat een spiegeling zijn?

  10. Origineel geplaatst door Danny
    nope… denk het niet… ik denk dat het een strak design heb en geen iphone design

    Nee dat denk ik juist niet.
    Apple wil denk ik, een onderscheid aanbrengen tussen
    de volwaardige Mac’s iMac, MacBook MacBook Pro AirBook
    en de ‘mini’s zeg maar de Tablet en iPhone en iPodTouch in 1 lijn. Zou ik op zich niet eens gek vinden en zelfs wel mooi. Duidelijk verschil ook.

    ‘volwaardige Apple’s 1 lijn
    iPhone iPod en (i)Tablet

    gadget serie

  11. Spiegeling

    Volgens mij is het een Case dat om het apparaatje heen zit.
    Op Engadget houden ze hem ook beetje scheef en zie je de zijkanten omhoog staan.

    Vanavond mensen [:

  12. @Bazzz: Spiegeling..

    Valt me wel op dat er zwarte en witte blokjes zijn, alsof er bewust zichtbare onderdelen zijn weggepoetst voor het plaatje. Kon wel eens een bewust lekje zijn vanuit Apple 😉

  13. heel veel mensen denken dat de iPad geen iPhone OS zou hebben, maar met de grootste kans van OS 4.0 oftewel iOS zou dit toch best nog wel makkelijk kunnen hoor?

    ik weet we bijna zeker dat het voor 70 tot 75% op een iPhone lijkt en 30-25% op een mac.

    )@Dennis de Jong:
    en die witte blokjes heeft de poster van de foto express gedaan om te voorkomen dat zijn identiteit naar boven komt(reflectie van het beeld;)

  14. Ik denk dat dit een Iphone is met een omhulsel…. en geen tablet….

  15. Ik denk wel dat dit echte foto’s zijn. De witte Apple bekabeling hangt er ook aan, het lijkt wel een soort van ‘probeer ff uit’ stand net als de iPhone toen de dagen.

  16. Let op de insprong rond home-button, zou wel eens een clickwheel-achtige touch-interface kunnen zijn, om bijvoorbeeld het volume te regelen.

  17. Ik hoop eigenlijk vooral dat ze helemaal geen tablet aankondigen, snap echt niet waarom iedereen daar zo naar uitkijkt, terwijl ik daar niet echt een voordeel in zie of een markt voor vindt, wat heeft een tablet als voordeel tegenover een iPhone buiten een groter scherm, niets, wat heeft een tablet als voordeel tegenover een laptop, niets, je zou het ding constant moeten vasthouden en je kan er moeilijker mee typen tenzij je er een keyboard op aansluit maar dan is het eigenlijk ook gewoon een laptop.

    Ik snap de hype dus echt niet.

  18. Dit is hem jongens.. Een itablet die op een Iphone os draait zal ook een Home button moeten hebben.. Ik denk dat we teveel verwachten van Apple.. Maar ze zullen het helaas niet waarmaken..

  19. Dit is ’em. Zeker weten! Hoe dichter we bij uur u komen, hoe gekker de geruchten. Geweldig wat een buzz er ontstaat op de interwebs. Hopelijk (voor Apple) kunnen ze deze buzz zo redigeren dat die de verwachtingen niet overstijgd. Anders valt het zo tegen straks. Ik heb er alle vertrouwen in.

  20. Origineel geplaatst door reaperke
    Ik hoop eigenlijk vooral dat ze helemaal geen tablet aankondigen, snap echt niet waarom iedereen daar zo naar uitkijkt, terwijl ik daar niet echt een voordeel in zie of een markt voor vindt, wat heeft een tablet als voordeel tegenover een iPhone buiten een groter scherm, niets, wat heeft een tablet als voordeel tegenover een laptop, niets, je zou het ding constant moeten vasthouden en je kan er moeilijker mee typen tenzij je er een keyboard op aansluit maar dan is het eigenlijk ook gewoon een laptop.Ik snap de hype dus echt niet.

    Ach, ik was eerst ook sceptisch tegenover de iPhone… had al ZOVEEL smartphones gehad en dacht niet dat Apple daar veel aan kon toevoegen… totdat ik er in Engeland een in handen kreeg.
    Dus m.a.w. eerst maar eens afwachten waarmee Apple komt. In ieder geval zullen ze NIET de fout maken van alle voorgaande tablets: Een desktop-OS erop zetten. Ik verwacht dat Apple een compleet nieuwe standaard zet voor dit soort devices. En Microsoft weet dat ook, vandaar de gehaast en geforceerd overkomende aankondiging van de HP ‘slate’ op de CES. Reken maar dat die zenuwachtig zijn…

  21. het is wel de tablet, de home knop is gewoon te klein voor de iphone, als de home knop van deze tablet net zo groot word als die van de iphone dan is het scherm van de tablet ong 11×15 cm

  22. Dit lijkt me heel erg geloofwaardig. Die zwarte rand is waarschijnlijk een extreme beveiliging voor dat ding, waar de tablet tussen geklemd zit zodat niemand er mee naar buiten kan lopen. Het lijkt op hoe een prototype eruit zou kunnen zien bij Apple.

  23. Jep  dit is hem. Ik denk dat een standbouwer of zo hem heeft gefotografeert. Inderdaad dikke beschermhoes er omheen.

  24. Dees issem gewoon, no doubt about that!!

  25. Origineel geplaatst door reaperke
    Ik snap de hype dus echt niet.

    Daarom werk jij ook niet in Cupertino! 😉

  26. @Chocopinda:
    Dat is geen bescherm hoes maar wordt doorgaans gebruikt om de uiteindelijke behuizing buiten zicht te laten (krijgt niet iedereen te zien) of omdat de behuizing nog niet klaar was destijds.

  27. Dit ziet er behoorlijk echt uit. Jammer dat we weinig van de tablet zelf zien omdat hij zit ingeklemd. Die inspringing rond de home button is gewoon een inspringing in de case zodat de home button bereikbaar blijft.

  28. Als dit al echt is dan denk ik dat die witte punten eromheen niks te maken hebben met het feit dat het een prototype is, maar meer onderdeel zijn van de kast of display waarin het apparaat ligt.

  29. Yes yes yes… Dit is hem. Nog even en we weten het, ik wacht al heel lang op zo’n gadget 🙂

    Ik zou zeggen schaf al die andere niet apple producten maar af ;(

  30. Bij Edgadget zijn er nog meer foto’s gekomen dit is ’em.
    Met een front camera.

  31. Op deze foto is ook duidelijk te zien dat het niet om een iPhone gaat…Er ligt een iPhone op namelijk in de linker hoek

  32. Als dit alles is, hoef ik hem niet eens.
    Maar ik geloof ook niet (hoop eigenlijk) dat Apple gewoon een vergrote versie van de iPhone als tablet presenteert. Dan hou ik het gewoon bij mn iPhone in mn binnenzakje, ik zie hier maar weinig meerwaarde in.

    Ik hoop eigenlijk op een tablet waar een toetsenbord te voorschijn komt, dan pas krijgt het meerwaarde t.o.v. van een iPhone voor mij.

    En een bluray speler erin zou ook niet eens zo verkeerd zijn.

    Maar we zullen het vlug zat weten.

  33. Zal em ongetwijfeld wezen, en ongetwijfeld is deze foto door apple zelf gelekt om nog even als trending topic op twitter te belanden zo vlak voor de aankondiging, gezien aan alle stukken in de foto die toch nog censuur hebben.

    Hopen dat de prijs een beetje meevalt, leuk voor in bed 🙂

  34. Over trending @ twitter gesproken trouwens..
    Het gaat nergens anders meer over 🙂

  35. Ja, da’s zeeeker Google maps

  36. Gaat Iphoneclub nog iets van een live verslag doen o.d?

  37. zie hem maar in actie http://www.youtube.com/watch?v=OOViKGrmlWs.
    Rand om dat ding is waarschijnlijk 1 van de eerste behuizingen, hardware voor het apparaatje was al voor handen alleen design nog niet. Zo kunnen os ontwikkelaars gewoon door werken 🙂
    Gaat een heel vet ding worden!!

  38. @Richard: Is ook al zo vaak voorbij gekomen, ja er zal een pagina beschikbaar zijn waar live nieuwe info op verschijnt: http://live.iphoneclub.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.