Last-minute gerucht: prototype van Apple Tablet

Engadget heeft op het laatste moment een foto in handen gekregen van een Apple Tablet. Het gaat om een prototype, waarop een kaartapplicatie draait.

apple tablet prototypeEngadget heeft een foto gepubliceerd van een apparaat, dat de Apple Tablet zou moeten voorstellen. Sluitend bewijs is er nog niet, dus eventuele conclusies zullen we tot vanavond moeten bewaren. Wat in ieder geval blijkt uit de foto is dat het een behoorlijk groot apparaat zou kunnen zijn en dat er een iPhone-applicatie op lijkt te draaien. De resolutie is echter afwijkend en de interface wijkt ook af van wat we gewend zijn.

Er is wel een icoon voor het Wi-Fi-signaal zichtbaar, maar geen naam van de operator. De zilverkleurige punten rondom het scherm zouden moeten wijzen op een prototype-apparaat. Engadget zelf is nog niet overtuigd dat de foto echt is.

De getoonde kaartapplicatie zou Google Maps of Apple’s eigen kaartdienst op basis van Placebase kunnen zijn. Onderaan het scherm is een homeknop zichtbaar. De zwarte stof rechtsboven in beeld zou te maken hebben met de zwarte doeken die Apple gebruikt om nieuwe producten aan het zicht te onttrekken. Medewerkers die met nog niet aangekondigde producten te maken hebben, gebruiken de zwarte doeken om te voorkomen dat anderen de producten zien. Een rode lamp waarschuwt dat iemand met zo’n product aan de slag is.

Genoeg vragen, maar de foto levert uiteindelijk nog weinig echte antwoorden.

apple tablet prototype

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2010, 10:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, geruchten, prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.