Volg vanaf 18:45 uur de liveblog van iPhoneclub (inclusief OMT-videostream)

Vanavond om 18:45 start op iPhoneclub de liveblog van het Apple-evenement. Op live.iphoneclub.nl kun je onze (bijna) realtime verslaggeving volgen en tegelijk de videostream van OMT bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple iphone eventVanavond vanaf 18:45 uur kun je ons live-verslag van Apple’s grote evenement volgen via live.iphoneclub.nl. Op dezelfde pagina zullen we de videostream van OMT vertonen, zodat je gelijktijdig kunt meelezen én meekijken wat er in San Francisco wordt aangekondigd. Wij zullen vanaf 18:45 uur alle details in sneltreinvaart via de liveblog publiceren. Mocht die enorme stroom aan feiten en weetjes teveel worden, dan kun je terecht op Twitter: via @iPhoneclub @iCulture zullen we alleen de hoogtepunten melden.

Wij zullen (helaas, ook deze keer) niet bij de videostream van OMT aanwezig zijn wegens verplichtingen elders, maar gelukkig was MacFan-hoofdredacteur Miro Lucassen bereid om mee te komen praten over de nieuwe Apple-plannen.

Nog een paar veelgestelde vragen:

Waar kan ik de live-uitzending vanuit de zaal zien?
Apple verzorgt geen livebeelden vanuit de zaal, maar je kunt wel vlak na de presentatie een opname bekijken. Deze verschijnt meestal zo’n twee tot drie uur na afloop van een keynote. We zullen op de site melden wanneer het zover is. In de videostream die OMT uitzendt krijg je niet de gebeurtenissen in de zaal te zien, maar het kantoor van OMT waar redacteuren commentaar geven op de gebeurtenissen.

Kan ik tijdens de keynote nog wel op iPhoneclub terecht?
Nee, we zullen de homepage van iPhoneclub tijdelijk uitschakelen om overbelasting van de server te voorkomen. Je kunt nog wel gewoon terecht op het forum van iPhoneclub.

Zo’n liveblog is een onoverzichtelijke reeks feitjes. Komt er ook een samenvatting?
Ja, zodra de keynote is afgelopen zullen we de aankondigingen samenvatten in één of meer artikelen. Daarin zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje, zodat je niet de hele liveblog hoeft door te lezen. Je kunt zoals gezegd ook terecht op ons Twitter-account @iPhoneclub @iCulture voor alle hoogtepunten.

Kan ik ook meepraten of suggesties doen?
Tijdens de liveblog kun je op Twitter (@iPhoneclub @iCulture) suggesties indienen en andere opmerkingen kwijt.

Wat verwachten jullie?
We verwachten dat er een tablet wordt aangekondigd, maar ook een nieuwe versie van het iPhone OS (3.2 of 4.0). Daarnaast zou Apple details kunnen geven over de volgende generatie iPhone, er zou een aankondiging kunnen volgen dat in de VS het exclusieve contract met AT&T afloopt en dat er een iPhone via Verizon wordt uitgebracht. Ook gaat Apple mogelijk allerlei contentdeals aankondigen, bijvoorbeeld met gamesontwikkelaars, uitgeverijen van kranten en tijdschriften en tv-zenders. Wij hebben natuurlijk ook niet de wijsheid in pacht; minstens zo belangrijk is wat jullie als lezers vinden. Een indruk daarvan is te lezen in de poll die Paul van Dijk gisteren heeft uitgevoerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:20
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, event, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.