iPhone 14 Pro Max spacezwart

Reacties voor: Kuo: ‘Veel vraag naar iPhone 15 Pro Max, productie loopt achter’

Volgens analist Ming-Chi Kuo is er behoorlijk wat vraag naar de iPhone 15 Pro Max, veel meer dan naar het 6,7-inch topmodel van vorig jaar. Dat heeft gevolgen voor de levertijden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. En elk jaar weer exact hetzelfde verhaaltje….
    Bla bla bla

  2. Verbazingwekkend dat veel mensen opeens een (te) groot toestel kopen om die 2x extra zoom functie. Ik vraag mij oprecht af hoe vaak je dat nou gebruikt? Wel gunstig voor de mensen die 3x zoom zat vinden maar een handzamer toestel willen, dat model is nu sneller leverbaar.

  3. Origineel geplaatst door mike
    Verbazingwekkend dat veel mensen opeens een (te) groot toestel kopen om die 2x extra zoom functie. Ik vraag mij oprecht af hoe vaak je dat nou gebruikt? Wel gunstig voor de mensen die 3x zoom zat vinden maar een handzamer toestel willen, dat model is nu sneller leverbaar

    Helemaal mee eens.
    iPhone 14 Pro gebruiker hier en alle functies van de camera gebruik ik nauwelijks [zeg niet ik een pro gebruiker ben, maar denk ik wel meer dan een gemiddelde iPhone gebruiker]

    Professioneel gezien is het wel fijn, maar hoeveel professionele fotografen of filmmakers zijn er?

  4. ik doe al jaren met een XR, dus vandaar een keer een groot nieuw toestel. Dat ik dan wat langer moet wachten is dan ook niet erg.

  5. @mike: Om precies die reden heb ik juist voor de gewone pro gekozen. De Max is me veel te groot en enkel voor 2x extra zoom ga ik niet met een (voor mij) te groot toestel rondlopen.

  6. @mike: Misschien komt het omdat ik een man van 1,96m ben met grote broekzakken, maar ik vind de Pro Max dus absoluut niet te groot.

    Als ik niet beter zou weten zou een normale Pro vast en zeker prima zijn… toen de 6 en 6 Plus uitkwamen gaf ik wat meer om het hebben van het topmodel, maar nu is dat niet echt aan de orde.

    De Pro lijn wil ik voor m’n werk (ik wil als netwerk engineer niet nog 2 à 3 jaar rondlopen zonder 6GHz WiFi), en de Plus of Max is puur omdat ik al jaren het grote model heb. De normale Pro zou gewoon als een downgrade voelen. Ik heb namelijk geen last van de nadelen, maar de mindere batterij en het kleinere scherm zouden wel echt een stap terug zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.