Reacties voor: KPN publiceert info over microsim voor iPad en iPhone 4

KPN heeft meer informatie gepubliceerd over de microsimkaart die ze leveren. De microsim is te krijgen bij alle abonnementen en voorzien van adapter voor normale simkaart-slots.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Nu T-Mobile nog! :p!

  2. Erg beniewd of T-Mobile ook een (gratis) microsim gaat verstrekken aan iPhone-abonnees. Liefst een microsim met adapter, voor gebruik in iPhone (of duo-sim, mag ook).
    Ergens vermoed ik dat T-Mobile daar wel weer extra geld voor gaat rekenen, ”omdat je met de iPad nog véél meer van internetten gebruik zal maken dan met de iPhone.”
    Of zoiets.

  3. Komt er ook nog een Nano SIM kaart?
    Er is duidelijk nog wat wit ruimte waarin geknipt kan worden 😉

  4. Eindelijk een pagina 🙂 ik heb zelf de microsim van KPN al weken in m’n ipad zitten. Gewoon bellen en je hebt hem zo in huis.

  5. wat kost zo’n ding dan?? weet iemand dat toevallig al?

  6. Misschien rare vraag,
    Maar kan je met die adapter dan ook menten en denten?

  7. Toevallig vorige week 2 nieuwe simkaarten van KPN gekregen (duo sim). Het frapante was dat op de kaarten de nieuwe kleine microsim-chips zaten (13x8mm, zoals op de foto bij het artikel) maar dat het plastic wel het oude formaat had (25x15mm). Een collega van mij heeft bij KPN een microsimkaart (15x12mm) gehaald, maar daarop zat een andere grotere chip (13x10mm). Deze was weer niet zo groot als een oude chip (13x12mm).
    Het plastic rondom de microsim-chips is wel heel makkelijk bij te knippen (en je hebt gelijk de nieuwe functionaliteiten waarmee je niets doet).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.