KPN publiceert info over microsim voor iPad en iPhone 4

KPN heeft meer informatie gepubliceerd over de microsimkaart die ze leveren. De microsim is te krijgen bij alle abonnementen en voorzien van adapter voor normale simkaart-slots.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

kpn-microsimKPN heeft een pagina geopend, waarop ze meer informatie geven over de microsimkaart, bedoeld voor mensen die een iPhone 4 of iPad 3G hebben gekocht. De telecomoperator legt het gebruik van de microsimkaart uit en de manier waarop je de kleiner uitgevoerde simkaart in de meegeleverde adapter stopt. KPN schrijft op de website, dat uiteindelijk steeds meer fabrikanten van mobiele telecomapparatuur op de microsimkaart zullen overstappen. Iedereen met een bestaande belbundel of abonnement (zakelijk of privé) kan de microsimkaart aanvragen. Mensen met een prepaid-simkaart kunnen er geen gebruik van maken.


Je krijgt er de hieronde afgebeelde adapter bij, zodat je de microsim ook als gewone simkaart kunt gebruiken in normale toestellen. Op de infopagina is nog wat meer informatie te vinden: er komt binnenkort een duo-simpakket beschikbaar voor mensen die twee toestellen hebben en op beide hetzelfde nummer willen gebruiken. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een microsim in de iPad wil gebruiken en dezelfde simkaart in je normale telefoon.

Meer info: KPN

kpn-microsim

Tipgever: Dennis

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:10
Categorie
Providers

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.