Reacties voor: KPN introduceert per 1 november nieuwe databundels voor tablets en laptops

KPN gaat de abonnementen voor tablets en laptops aanpassen. De operator gaat een bundel met uniforme voorwaarden invoeren, met 3 abonnementsvarianten. Ze hebben allemaal een datalimiet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik hoop dat KPN zich netjes aan de afgesproken voorwaarden houd en die niet veranderd met ingang van de nieuwe abo’s. Ik betaal nml €20 voor 1 GIG (incl LIFETIME korting van €20)

  2. Die mensen bij KPN zijn echt wereldvreemd. Hoe durf je 20 euro per maand te vragen voor 500MB? Dat was leuk in de tijd van Windows Mobile 5, maar niet meer van deze tijd met YouTube, Radio-streaming, Uitzending Gemist, Live video streaming en volwaardig internet als op de desktop. Dit is pure oplichterij en een hele slechte ontwikkeling voor de toekomst..

  3. Dat wordt dus geen KPN. 20 euro voor 500 MB. Zijn ze niet helemaal lekker.

  4. Heb eea even op de site uitgezocht en enige verduidelijking is hier wel gewenst: in bovenstaande artikel worden de consumenten- en zakelijke producten door elkaar gebruikt; deze zijn wezenlijk anders. Daarnaast hoort bij de visual met de 7 varianten de toelichting dat het gaat om dongels met een databundel en hogere snelheid (Snel) en dongels met een downloadsnelheidslimiet (Zeker) waarbij het bedrag per maand altijd gelijk blijft.

  5. Voor mijn vakantie weekendjes in Belgie heb ik een prepaid sim bij Mobile Vikings. 12 euro voor 2gig!

    Hoop dat die Vikingen snel een keer naar Nederland varen.

  6. 20 euro per maand voor 500 MB…Hallo met onder een steen leven..

  7. Ik zou ook even op de zakelijke markt kijken van KPN. €40,- incl. BTW, onbeperkt data, 14,4 mb snelheid..

    Het is met een jaar contract. Van €80,- naar tijdelijk €40,-.

    Ik werk zelf bij KPN, heb het gelukkig kunnen regelen met een maandcontract…Maandelijks €40,- onbeperkt data, 14,4 mb/s…maandelijks opzegbaar!

  8. Mobiel internet is idd volwassen geworden. Net zoals vast internet volwassen is geworden. Waarom is dat vaste internet dan wel goedkoper geworden?

  9. Belachelijke prijzen. Kom net uit Oostenrijk betaal je voor 1gb razendsnel prepaid internet 14.99 en voor iets minder snel 9,99 bij de HOFER (=Aldi). ABO daar al voor 4 euro met 1 gb gebruik per maand. Infrastructuur met bergen ect is daar veel duurder als in NL. Worden hier gewoon opgelicht!

  10. Dit is geldklopperij. Al die data only opties zijn gewoon veel te duur.

    Jaar geleden gad je nog gewoon FUP’s met in de regel een limiet van 1 tot 2 GB voor 5 euri per maand.

    En nu kan dat opeens niet meer. En gaat de prijs maal 4… Zaakje voor de OPTA?

  11. Serieus, dit is echt duur hoor. Ik hoop dat de telecombedrijven eens de reacties lezen op fora en blogs. Bespottelijk. Even een simpele vergelijking, voor dat geld heb ik glasvezel van xms waar je zoveel kan downloaden als je wilt. Waarom moet dit zo duur zijn?

    € 5,- / maand voor 2 gb per maand lijkt me nog redelijk.

    € 20,- voor 500 mb :’)

  12. Ik heb het iPad abonnementje van 20 euro voor 1GB. Bevalt me prima. Je kan via de iPad en via de website van KPN je dataverkeer bijhouden.
    Een limiet is natuurlijk vervelend, maar die 1GB zal binnenkort door de concurrentie op de markt vastwel omhoog gaan. Ik vind 1GB ook te weinig als je wat surft en Youtube en Uitzendinggemist gebruikt en apps download. Maarja….het goede netwerk van KPN maakt voorlopig het verschil. Op alle plekken waar mijn iPhone 3GS met T-Mobile me in de steek laat og terugschakeld van 3G naar GPRS heb ik met KPN prima 3G ontvangst. En zo hoort het.

  13. Ik heb een digitaal abonnement op de Volkskrant en op NRC Handelsblad. Krantje is regelmatig 15 tot 20 MB. alleen die kranten ophalen is al gauw 1 GB. dan heb ik nog geen seconde op internet gesurft, email gelezen, tijdschriften opgehaald of naar YouTube geweest…

    Dan zou ik al 90 euro (500×0,18) bovenop die 20 euro moeten betalen ivm limiet van 500mb… Ongelovelijk… (KPN iPad sim only basis)

  14. En dan te bedenken dat de groothandelprijs voor een Gigabyte aan data traffic de inkoopprijs minder dan 1 Euro is….

  15. Prepaid / sim only kopen,
    iPhone simlaart door schakelen naar je prepaid kaart, iPhone simkaart in je iPad en je heb ombeperkt internet :), en je bent gewoon bereikbaar op je 06 ;), alleen maak je geen gebruik van je belminuten meer…

  16. Origineel geplaatst door Wouter
    Ik heb het iPad abonnementje van 20 euro voor 1GB. Bevalt me prima…

    … heb ik met KPN prima 3G ontvangst. En zo hoort het.

    En tot zover het verkooppraatje van een KPN-verkoper 🙂

  17. Haha, ik heb dit bericht echt met open mond gelezen… Zijn ze niet helemaal goed geworden? Ik dacht dat vodafone het bont maakte, maar dit slaat echt alles! Ik blijf nog wel even bij T-Mobile, thank you very much!

  18. oplichters zijn het! een datalimiet is niet meer van deze tijd.

  19. @ASN:

    Via 3G haal je met een ipad max 7 Mbit dus die 14.4 staat leuk maar in praktijk gaat dat dus niet lukken…

  20. jongens niet zo zeuren, de bonussen moeten ergens van betaald worden 😉

  21. Ben ik nou gek, of wordt je gewoon bij je poot genomen? Ik heb een ABO voor telefonie en onbeperkt internet voor € 29,95
    Hoe kan het dan zo zijn dat alleen een internet ABO dan € 20,00 met data limiet? In princiepe zou je gewoon je chip van je iPhone gewoon in je iPad moeten kunnen plaatsen, je betaald toch al voor mobiel internet. Bij een gewone vaste internetverbinding thuis mag je toch ook gewoon meerdere computers, iphones en iPad’s op 1 ABO gebruiken? Tijd voor de NMA?

  22. Volgens mij willen ze helemaal geen klanten als ik het zo bekijk…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.