Klassieke wallpapers iPhone X

Downloaden: klassieke iPhone-wallpapers aangepast voor iPhone X

Verlang je terug naar de klassieke wallpapers van de eerste iPhones? Dan is deze collectie klassieke wallpapers echt iets voor jou: van clownvis tot waterdruppels.

Klassieke wallpapers iPhone X

Ken je nog de originele wallpaper met de clownvis? Of die met de waterdruppels? Apple verwijderde veel van deze originele wallpapers en verving ze door modernere varianten. Maar wie met nostalgie terugdenkt aan die eerste wallpapers vindt ze hier terug voor de iPhone X.

Klassieke iPhone-wallpapers voor iPhone X

In totaal gaat het om 45 stuks, die door Jim Gresham (@AR72014) zijn geoptimaliseerd voor het 1125 x 2436 pixels grote OLED-Display van Apple’s nieuwste iPhone. Ze zijn in hoge resolutie, aangevuld door een aantal klassieke iPad- en Mac-achtergronden, die je ook op de iPhone X kunt gebruiken. Er ontbreken nog wel een paar, maar die bleken technisch niet mooi te optimaliseren; de fotokwaliteit zou in dat geval tegenvallen.

Hier vind je de complete lijst (in willekeurige volgorde)

iOS wallpapers klassiek

De wallpapers zijn ook op andere iPhones (niet op iPads) te gebruiken, maar ze zijn qua beeldverhouding vooral afgestemd op de iPhone X. Op andere toestellen zul je op een gedeelte moeten inzoomen. Wil je in de toekomst nog meer van dergelijke wallpapers zien, dan kun je het beste het Twitter-account van @AR72014 in de gaten houden.

Voor het instellen van je wallpaper kun je terecht in onderstaande tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2017, 15:04
Categorie Achtergrond
Onderwerp wallpaper
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.