Kijkje in Apple Store Den Haag

De inrichting van de Apple Store Den Haag schiet op: de Genius Bar, de verlichte wandpanelen en de verlichting zijn al klaar. iCulture kreeg een spyfoto toegestuurd, waaruit is af te lezen dat de winkel bijna klaar is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

appledenhaagiCulture-lezer Johnny slaagde erin om binnen te kijken bij de Apple Store Den Haag. Ook al doen de inrichters zoveel mogelijk moeite om alles af te schermen, het lukte toch om door een spleet de bijgaande foto’s te maken. Op de foto’s is te zien dat de verlichte achterwand van de Genius Bar al helemaal klaar is. De winkel in Den Haag gaat op 14 augustus 2014 open, zo onthulde iCulture onlangs. Apple heeft dus nog ruim een maand om de dozen met verlichting en meubilair uit te pakken, die zijn geleverd nadat de laatste bouwvakkers waren vertrokken.


Op de foto’s is te zien dat de verlichting al hangt, waarbij Apple heeft gekozen voor kleine spotjes en wat grotere plafondlampen. Die lampen komen ons bekend voor, want hetzelfde type hangt ook in de Apple Store Amsterdam. Bij de Apple Store Haarlem heeft Apple gekozen voor gewone panelen met tl-buizen, maar dat is dan ook geen flagship store.

Click here to display content from Instagram.
Learn more in Instagram’s privacy policy.

appledenhaag

Tipgever: Johnny

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.