iPhone-6S-geruchten

KGI: ‘iPhone 6s met 5 megapixel frontcamera, 16GB-model, geen saffierglas’

Ming-Chi Kuo van KGI Securities zet zijn voorspellingen op een rijtje in een nieuw bericht aan investeerders. Daarin stelt hij veel dingen die we al eerder gehoord hebben, maar heeft hij het ook over een betere front camera, en slecht nieuws voor fans van saffierglas.

iPhone-6S-geruchten
Nu het Apple Event steeds dichterbij komt, zetten analisten alle geruchten op een rijtje. Zo ook Ming-Chi Kuo van KGI Securities, een van de bekendere analisten die het erg vaak bij het rechte eind heeft. Wat verwacht hij van volgende week woensdag?


In een nieuw bericht aan investeerders zegt Kuo veel wat we eigenlijk al weten. Zo beweert hij dat de iPhone 6s volgende week gepresenteerd wordt, Force Touch ondersteunt en een nieuwe roségouden kleur introduceert.

Opslagcapaciteit van 16, 64 en 128GB

Daarnaast zegt KGI ook te weten dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus beschikbaar komen met opslagcapaciteiten van 16GB, 64GB en 128GB. Een 32GB-model wordt dus overgeslagen, en ondanks eerdere geruchten zal het goedkoopste exemplaar 16GB aan opslag hebben. Ook ondersteunt KGI het gerucht dat de iPhone 6s een betere frontcamera krijgt van 5 megapixels, zodat je er betere selfies mee kunt maken.

Over de camera gesproken: de lens op de achterkant van de iPhone 6s zal volgens Kuo niet van saffierglas gemaakt zijn. Ondanks de krasbestendigheid van dit glastype zou het nog te breekbaar zijn in de huidige vorm. Verschillende gefaalde drop tests zouden de doorslag hebben gegeven om saffierglas voor de lens in ieder geval met de iPhone 6s over te slaan.

‘Verbeteringen te beperkt’
Tot slot benadrukt KGI dat de nieuwe functies van de iPhone 6s waarschijnlijk te beperkt zijn voor het grote publiek om voor een grote groei in verkoopcijfers te zorgen. Nog een paar nachtjes slapen, dan zien we of KGI en Ming-Chi Kuo het weer bij het rechte eind heeft. Op 9 september is het Apple Event live te volgen, en houden wij je uiteraard ook op de hoogte van het laatste nieuws.

https://www.iculture.nl/ming-chi-kuo-analist/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 16:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 6s, Ming-Chi Kuo
43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.