Reacties voor: De Kenu Stance is een piepklein, opvouwbaar iPhone-statief

De Kenu Stance is een piepkleine statief voor je iPhone, die je in de Lightning-poort vastklikt. Handig voor het maken van foto's, of het bekijken van video's.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. In tegenstelling van wat de fabrikant beweert, zie ik de kans op beschadiging van de lightningpoort wel degelijk aanwezig. Zonder lightningpoort kan je niet veel meer als de accu leeg is?

  2. Zeer handig dingetje! Heb er, gisteren en eergisteren op mijn reisje naar Londen mee kunnen experimenteren. Geen bewogen nachtfoto’s meer en op de Eurostar kan je perfect naar een film kijken!

  3. Zijn er apps waarmee je de ISO waarde bij de iPhone handmatig kunt instellen? Het statiefje voorkomt bewogen foto’s, maar als daarbij automatisch een hoge ISO waarde wordt ingesteld in donkere omstandigheden, dan is het resultaat een foto met veel ruis.

  4. @dries6951: ik kan dat bevestigen, lightningpoort van mijn iPhone6 Plus beschadigd.
    Stuk van de stand bleef vastzitten.
    Eindstand geen garantie en nieuwe iPhone tegen korting moeten aanschaffen bij de Genius bar / Apple.
    Voor mij geen Kenu stand meer.

  5. Ik zoek eigenlijk een statiefje van dit formaat waarmee het mogelijk maken in landscape te fotograferen of te filmen, bv een timelapse. Bestaan die ook?

  6. Origineel geplaatst door dries6951
    In tegenstelling van wat de fabrikant beweert, zie ik de kans op beschadiging van de lightningpoort wel degelijk aanwezig. Zonder lightningpoort kan je niet veel meer als de accu leeg is?

    Best een mooie gadget, en zie er het nut absoluut van in.
    Maar inderdaad, die lightningpoort….

    Die poort is daar gewoon niet voor gemaakt, en om daar dan een statief aan te bevestigingen.
    Ik heb daar niet erg veel vertrouwen in.

    Liever gewoon een statief met klem in plaats van in een van de poorten.
    Duur genoeg zo’n iPhone;)

  7. Apple maakt op precies dezelfde manier gebruik van de Lightningport voor Apple’s eigen iPhone stand/Dock. Mochten er problemen ontstaan met de poort dan is dit de schuldigen 😏

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.