Reacties voor: Kanye West brengt toch muzieknummer ‘Famous’ via Apple Music uit

Kanye West heeft zijn eerste nummer uitgebracht op Apple Music. Het gaat om 'Famous', ook al beweerde de artiest eerder nog dat hij nooit op Apple Music te vinden zou zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Niemand die ook maar een seconde geïnteresseerd is in die self absorbed wacko die met een pronster is getrouwd

  2. Origineel geplaatst door Cozmo
    Niemand die ook maar een seconde geïnteresseerd is in die self absorbed wacko die met een pronster is getrouwd

    WRONG!

  3. Origineel geplaatst door Cozmo
    Niemand die ook maar een seconde geïnteresseerd is in die self absorbed wacko die met een pronster is getrouwd

    Ik vind t qua gedrag ook een kwal, maar vergeet niet dat het een rol is die hij speelt. Kan niet anders. En zn muziek is echt wel dope. Famous is een keiharde track.

  4. Iculture ik had wat beter nieuws verwacht!!! Lekker boeiend dat hij wat uitbrengt. Elke artist brent dagelijks wst uit op apple muziek. Waarom krijgen hun niet de aandacht?

    • @Marcelo: Ik ben ook geen fan van de man, maar er schijnen toch mensen te zijn die naar z’n concerten gaan en die z’n albums aanschaffen. Anders was ‘ie al lang aan de bedelstaf geraakt. Ik heb gekozen om hierover te schrijven, omdat het een nieuwsontwikkeling rondom Apple’s streaming muziekdienst is. We schrijven niet over nieuwe artiesten op Apple Music in het algemeen, omdat er daarvoor al genoeg muziekwebsites en -blogs zijn, die hun werk prima doen. Ik denk dat je jouw mening over Kanye West ook los moet zien van de vraag of er al dan niet over geschreven moet worden.

  5. @Cozmo: Correct !!

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Eigenlijk is Kanye gewoon een terrorist. In plaats van geweld gebruikt hij echter zijn onbegrensde domheid om de wereld mentaal te terroriseren….

  8. Eigenlijk is hij dus niet van gedachten veranderd, want zijn album staat niet op AppleMusic, alleen deze ene single (neem ik aan, ben te weinig geïnteresseerd om daadwerkelijk te gaan kijken of het hele album er op staat)

    Verder vind ik eigenlijk dat dit soort idioten gewoon doodgezwegen moeten worden. Dus wat Cozmo zegt.

  9. Geen aandacht besteden aan deze ingenomen arrogante superkwal. Kan zich idd beter met zijn Kimmy en kids bezighouden, walchelijk!

  10. Origineel geplaatst door Marcelo
    Iculture ik had wat beter nieuws verwacht!!! Lekker boeiend dat hij wat uitbrengt. Elke artist brent dagelijks wst uit op apple muziek. Waarom krijgen hun niet de aandacht?

    Helemaal mee eens

  11. Staat ook op Deezer.

  12. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  13. Famous is gewoon de eerste single, echt geen big deal

  14. Kanye vertegenwoordigd alles wat er fout is met de muziekindustrie. En z’n vrouw alles wat er mis is met de rest van de materialistische, narcistische Westerse wereld…

  15. Wat een enorme Lutser!

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Marcelo: Ik ben ook geen fan van de man, maar …

    Voor goeie verstaanders was dat al duidelijk, hoor. De zin

    De artiest probeert dagelijks de aandacht op zich te vestigen met rare uitspraken, opmerkelijke outfits en beslissingen die hij kort daarna weer terugdraait.

    vrijwel vooraan het artikel laat niet echt heel veel te raden over op dat punt 😉

    Wel weer zoals gewoonlijk heel fraai verwoord, zowel in het artikel als je reactie. Zonder ook maar één onvertogen woord wordt toch volkomen duidelijk hoe (ook) jij tegen het onderwerp aankijkt 😄

  17. Heb het album inderdaad uiteindelijk ‘op een andere manier’ gedownload. Het waren eerst FLAC-bestanden (hoge kwaliteit) die ik moest omzetten naar mp3 om in iTunes te kunnen afspelen. Dit betekende dan ook dat ik uiteindelijk mp3-bestanden had die van hogere kwaliteit waren dan dat Apple Music standaard aanbiedt. Ik blijf dan ook lekker bij mijn gedownloade bestanden, zelfs als het album uiteindelijk op Apple Music uit komt!

    Letterlijk de domste actie ooit om je album alleen op 1 streamingdienst aan te bieden. Alsof mensen dan massaal van streamingdienst zullen overstappen om jouw ene te beluisteren.

  18. Wat een verschrikkelijke rotkop heeft die kerel zeg…

  19. Hele album is nu te beluisteren op Apple Music.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.