Kadotips: iHandstick, Simplex, kerstballen en douchegordijn

Drie accessoires voor de iPhone: de iHandStick is bedoeld om makkelijker te kunnen gamen met je iPhone, de Simplex-case is gemaakt van metaal met een opschroefbare lenzen, iPhone-kerstballen en een Apple-douchegordijn.

ihandstickDe iHandstick is een houder voor je iPhone, waarmee je een soort Playstation ervan maakt zodat je makkelijker kunt gamen. De houder kost maar $17 en wordt op de markt gebracht door USB Fever. Net als bij de GameGrip is het de bedoeling dat je de iPhone beter kunt vasthouden, tijdens het spelen van bijvoorbeeld een racespelletje. Knoppen zitten er niet op, dus je zult nog steeds bij games die via het touchscreen werken gewoon op het scherm moeten tappen. Eigenlijk maar een halve oplossing dus.

factronEen stuk duurder is de hiernaast getoonde Simplex-case, waarbij je diverse lenzen achterop een metalen case kunt schroeven. Je hebt keuze uit supergroothoek, fisheye en macrolenzen. Maar hou er wel rekening mee dat het uiteindelijk nog steeds een 3 megapixel foto blijft en dat je nog steeds onder slechte lichtomstandigheden nauwelijks goede foto’s kunt maken. Behalve veel geld ($199,80 en geen cent minder) moet je ook nog beschikken over veel geduld: na het ontvangen van de bestelling duurt het 5 tot 6 weken voordat de producten worden verstuurd. De verwisselbare lenzen moet je er nog apart bij kopen.
Een macrolens voor close-upfoto’s kost $19,50.

iphone kerstbalDe echte iPhone-fan zet niet zomaar een kerstboom neer, maar hangt er iPhone-kerstballen in. Via Etsy, een website waar mensen hun zelfgemaakte knutselspullen verkopen, kun je de hiernaast getoonde iPhone-hangers kopen. Het zijn foto’s van iPhones die zijn afgedrukt op fotopapier en daarna op een stuk karton zijn geplakt. De ‘kerstballen’ kosten $5 per stuk en worden per stuk in een doosje geleverd. Maar je maakt ze natuurlijk net zo makkelijk zelf.

Dezelfde aanbieder heeft ook ‘kerstballen’ met foto’s van Steve Jobs.

apple douchegordijniShower Curtain is een douchegordijn voor Apple-freaks. Afgekeken van de bekende iPod-reclames van Apple en in een afmeting van 180 x 180 centimeter. Je kunt het douchegordijn voor $13,99 £13,99 (ong. €15,50) kopen bij de webwinkel ParamountZone. Het gordijn is gemaakt van polyester en je krijgt er 12 ophangringen bij.

Wie nog meer iPhone/Apple-kado’s zoekt voor de feestdagen kan bijvoorbeeld nog kiezen uit een t-shirt met retro Apple-logo, een Japans Apple-shirt, Apple-kussentjes of de boeken iCon (over Steve Jobs) of iWoz (over Steve Wozniak).

Meer info: iHandstick (USB Fever), Simplex fotolenzen (Factron), iPhone Christmas Ornaments (Etsy) en Apple-douchegordijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2009, 1:08
Categorie Accessoires
Onderwerp kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.