Reacties voor: Kaarten-app iOS 8 laat je foto’s maken van foute locaties

Apple breidt de manieren uit waarop je problemen in de Kaarten-app van iOS 8 meldt. Je kunt foto's toevoegen en mailnotificaties ontvangen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Hebben we een bron dat Apple elke ochtend de Kaarten app bijwerkt?

  2. @Hot12345: Als je op dat linkje bij iedere dag klikt zie je dat

  3. Iedere ochtend Kaarten app bijwerken? Dacht het niet. Ik heb in het begin een paar keer doorgegeven dat een café vlakbij mijn huis al jaren geleden is afgebroken en er een appartementencomplex voor in de plaats is gekomen. In 2006 al. Het is nog steeds niet veranderd. De app is wél op een flink
    aantal punten verbeterd, maar het route commentaar kan nog veel beter. Op het moment dat je links of rechts moet afslaan, is dat vaak niet duidelijk. Mijn vorige navigatie (Becker) zei altijd duidelijk “nu links” of “nu rechts”. Dan had je precies op tijd zekerheid. Apple Maps telt vaak niet goed de afstand naar een afslag of kruispunt. Dan staat er nog 20 of 30 meter en moet je al naar rechts.
    Te laat dus!

  4. Ik dacht dat Maps juist de gebruikers zou helpen ipv andersom
    Sorry
    Als je je afspraak mist door een kaartfout – is de eerste reflex Google of TomTom (met een hoop gemopper) en Apple maps -> de trash folder.

  5. Ja, want stel je voor, dat je ook nog eens een beetje logisch moet nadenken terwijl je auto rijd, echt belachelijk.

    Daarnaast, als je navigatie niet precies op de meter na aangeeft dat je moet afslaan, beland je in een keer niet in Amsterdam maar in Den Haag en jij maar denken hoe kan dit.

    Leidse Onderwijs Instellingen, mensen worden steeds slimmer!

  6. Als ik in een volledig onbekende omgeving ben, dan vertrouw ik op mijn TomTom hoor. Meestal zet ik die pas in die wijk aan of net na de afslag vanaf de snelweg. Tot daar is het meestal wel te vinden met borden langs de weg. Maar een specifieke straat niet, daarbij is het wel handig om de juiste afslagen doorgeseind te krijgen.

    Apple maps is de grootste flop van ios. Ik gebruik zelf TT en Google maps voor snelle opzoekdingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.