Reacties voor: JP Morgan: ‘Goedkope iPhone 4-plus gericht op Chinese markt’

JP Morgan-analist Mark Moskowitz denkt dat Apple twee nieuwe iPhones gaat aankondigen: een iets gewijzigde iPhone 5 en een iPhone 4-plus, die speciaal gericht is op China en andere opkomende markten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Leuk die speculaties en geruchten maar zo langzamerhand zou het wel fijn zijn wanneer er ook eens iets concreets werd gemeld door Apple… Dit schiet niet op!

  2. ik volg al die geruchten niet meer :s. Ik heb zojuist een tweedehands iphone 4 gekocht. Deze combineer ik zolang wel met een sim-only. Als de iphone 5 echt veel is verbeterd dan koop ik deze te zijner tijd wel. Ik verwacht dat iOS 5 nog meer dan prima draait op een iPhone 4. Met de beta’s heb ik niemand over traagheid gehoord…

  3. Een A5-processor zou ik wel jammer vinden. Ik hoop echt op een A6. LG komt ondertussen met een telefoon met 1,5Ghz dual-core.

  4. ik geloof hier gewoon niks van, als Appel twee iphones uit brengt dan word er 1 van de twee waarschijnlijk niet/tot nauwelijks verkocht

  5. Leuk al dat gespeculeer. Het enige wat duidelijk is is dat Apple toch haast moet gaan maken met het uitbrengen van iets nieuws. Elke dag dat ze daarmee wachten lijken ze toch klanten te verliezen. Het blijft mij toch een raadsel waarom er in juni niets nieuws is geintroduceerd. Als de ouwe iPhone 4 budget wordt, de 4s een A5 krijgt wat moet er dan zo bijzonder voor de 5 worden. Een 10 megapixel camera?
    Het enige dat interessant is aan een echt Apple budget toestel is dat ze waarschijnlijk een veel groter marktaandeel zullen krijgen. Het enige dat er tegen spreekt is dat Apple op die manier wel hun merk in de uitverkoop doet… Een iPhone 4s voor 300 zo echter wel leuk zijn 😉

  6. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  7. @Bobo1: en dan de personen die de iphone 4 wouden kopen een gerust hart laten stellen en voor een 5 gaan. Ook omdat ze dat doen denk ik dus dat de iphone 5 goedkoper zal worden dan de iphone 4

  8. Apple heeft:

    – 5 Computers
    – 4 iPods
    – 1 Apple TV
    – 1 Tablet
    – 1 Smartphone

    Tijd voor uitbreiding van de smartphones?

  9. Origineel geplaatst door Peter
    Leuk al dat gespeculeer. Het enige wat duidelijk is is dat Apple toch haast moet gaan maken met het uitbrengen van iets nieuws. Elke dag dat ze daarmee wachten lijken ze toch klanten te verliezen.

    De cijfers spreken je toch tegen. Niet dat ik ze nu direct paraat heb, maar ik meen dat in de VS de iPhone 4 en 3GS de twee best verkopende smartphones zijn.
    Blijft wel de vraag staan waarom ze zo lang wachten.
    Wel knap trouwens dat er nog steeds niemand is die weet wat Apple gaat presenteren.

  10. Ik hoop echt dat de nieuwe Iphone iets bijzonders wordt, mijn aandelen Apple zitten lekker in de lift, als het zo doorgaat kan ik van de winst een paar Iphones kopen 😉

  11. @manny: ik denk dat je niet gelijk krijgt. De iPhone 4s zal met een snellere A5 worden uitgerust en net zoveel gaan kosten als de iPhone 4 nu. Als er een 5 komt zal deze eerder op het prijspijl van de iPhone 4 introductieprijs liggen dus 700 tot 800 euro. De enige stunt de we zouden kunnen verwachten is een iets dat het midden houdt tussen het iPhone en de iPod, dus A4 met 8gb en een flut camera die iets rond de 300 – 350 gaat kosten. Dit ook omdat de iPod verkopen aan het kelderen zijn, en er weinig toekomst meer in dit soort apparaten lijkt te zitten, want alles kan met telefoon, dus geen noodzaak meer voor 2 apparaten. De vraag is echter of zoiets gebeurd.

  12. @Peter: De verkoop van iPods is aan het kelderen? Waar haalt iedereen die onzin vandaan? Echt, het lijkt er steeds meer op dat mensen in de reacties gewoon zelf dingen gaan verzinnen, puur om maar interessant te doen..

    De iPod touch 4 is de best verkopende touch van alle generaties, en de meest succesvolle iPod uit de geschiedenis van iPods. Die gaan ze echt niet laten vallen zodat paupers een goedkopere iPhone kunnen kopen..

    En aan die grapjas hierboven: de A6-processor is er nog niet eens, dus als de A5-niet genoeg is voor je, koop je toch lekker die LG? Houd er dan wel rekening mee dat iOS veel lichter is dan Android en beter loopt, waardoor een iPhone met 1GHz dualcore veel sneller zal zijn dan een Android met 1.5GHz dualcore.

    Doe je huiswerk eens..

  13. Ben eigenlijk het meest benieuwd naar prijzen. Mijn iPhone 4 heb ik los gekocht voor onder de €600,- Gewoon in de winkel. Mijn vrouw wil ook een iPhone omdat ze helemaal gek is van haar iPad. Ze wil de 5 om mij dwars te zitten (dat lukt!) maar ben bang dat het ding inderdaad weer rond de €800 of €900 gaat kosten. Spannond!

  14. De specificaties van de toekomstige Samsung Galaxy S3:

    Een quadcore processor op 2.0 Ghz per kern geklokt
    1.5 GB RAM
    32 GB opslaggeheugen
    4.65-inch groot ‘Super Amoled III’ scherm met een resolutie van 1280×1024
    Een 10-megapixelcamera die op 1080p HD-video kan opnemen
    Een NFC-chip
    Een extra grote 2250 mAh batterij

    Apple vs. Samsung………GAME ON!

  15. Als Apple 3 okt. 2011 met iets nieuws gaat komen, dan moet er nog hard gewerkt worden om het evenement te organiseren. Speculaties alom en geen enkele reactie van Apple zelf……s t r a n g e $%&@!

  16. @iPhonist von Gates: wie wil er nu zo een grote telefoon? ik zou eerlijk gezegd zelfs teleurgesteld zijn moesten ze met die iphone 5 afkomen met groter scherm waarvan we die mockup al gezien hebben. de iphone 4 is toch zeker groot genoeg, er rekening mee houdend dat veel mensen er ook een hoesje rond hebben. het ding moet nog in je broekzak passen hé

  17. Ooit wel eens een galaxy in je handen gehad?
    Nu heb ik een iPhone 4 en een Galaxy maar samsung gaat de iPhone ervaring nooit evenaren.

  18. Het is echt genieten al dat gemopper over Apple. Maar als het puntje bij paaltje komt wil iedereen die hier meer dan één keer toevallig langskomt toch gewoon de iPhone 5. En dat is de kracht van Apple. Geloof nou maar niet dat iemand een LG neemt ipv een Apple. Dan wordt er gewoon even gewacht. Want wie wil nou het risico nemen dat de overgeslagen iPhone 5 wederom een top product blijkt te zijn.

    Ik wacht gewoon rustig af…

  19. Origineel geplaatst door Peter
    Leuk al dat gespeculeer. Het enige wat duidelijk is is dat Apple toch haast moet gaan maken met het uitbrengen van iets nieuws. Elke dag dat ze daarmee wachten lijken ze toch klanten te verliezen. Het blijft mij toch een raadsel waarom er in juni niets nieuws is geintroduceerd. Als de ouwe iPhone 4 budget wordt, de 4s een A5 krijgt wat moet er dan zo bijzonder voor de 5 worden. Een 10 megapixel camera? Het enige dat interessant is aan een echt Apple budget toestel is dat ze waarschijnlijk een veel groter marktaandeel zullen krijgen. Het enige dat er tegen spreekt is dat Apple op die manier wel hun merk in de uitverkoop doet… Een iPhone 4s voor 300 zo echter wel leuk zijn

    Ik snap niet waar mensen het halen dat Apple klanten zou gaan verliezen als ze niet snel met een nieuwe iphone komen.
    De hype die ieder jaar opnieuw wordt opgezet zorgt zelfs voor méér hebberige zielen!
    Nu zijn we boos omdat Apple geen anijs aan onze fopspeen wil smeren en morgen zijn we weer dolgelukkig met onze nieuwe iPhone (of de bestelling ervan :-D)
    Kunnen we ook meteen starten met de geruchtjes over de next new iPhone 😀

    Origineel geplaatst door Ronald
    Het is echt genieten al dat gemopper over Apple. Maar als het puntje bij paaltje komt wil iedereen die hier meer dan één keer toevallig langskomt toch gewoon de iPhone 5. En dat is de kracht van Apple. Geloof nou maar niet dat iemand een LG neemt ipv een Apple. Dan wordt er gewoon even gewacht. Want wie wil nou het risico nemen dat de overgeslagen iPhone 5 wederom een top product blijkt te zijn.Ik wacht gewoon rustig af…

    Zo is het 😉
    De specs van mijn pa z’n acer laptop zijn ook veel indrukwekkender dan die van mijn macbook,maar raad eens wie ‘t meeste vloekt op z’n computer… juist! Pappie 😀
    En dat is idd de kracht van Apple. Alles werkt soepel,als 1 geheel,voor elkaar geschapen…
    Plus,het is prijselijk… So they all want it! 😀

  20. Als ik dat plaatje in het midden moet geloven, wordt het een goedkope iPhone doormiddel van zelf-assamblage.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.