Yurbuds Ironman Inspire: in-ear dopjes haken vast in je oren

De Yurbuds Ironman Inspire-oordopjes haak je in je oren vast, waardoor ze tijdens het sporten erg moeilijk losschieten.

Yurbuds Ironman InsireEen groot probleem waar vooral sporters tegenaan lopen met de iPhone is dat de geleverde oordopjes ontzettend makkelijk weer losschieten tijdens het sporten. Ze zitten nu eenmaal niet op een stevige manier klem, waardoor zelfs de kleinste beweging voor een schok kan zorgen die de dopjes weer je oren uit manoeuvreert. De Ironman Inspire van Yurbuds probeert dit probleem op te lossen: deze dopjes haak je op speciale wijze in je oor, waardoor je ze er pas weer uit kan halen wanneer je ze 90 graden in je oor draait.

Wanneer je de Ironman Inspire in je oren wil doen moet het bevestigde koord richting de achterkant van je oor wijzen. Na de bevestiging draai je de dopjes zo, dat de kabels weer naar beneden hangen. De rubberen case om de doppen heen zorgt ervoor dat het in-ear gedeelte zich in je oor vasthaakt. Wanneer je de oordopjes koopt krijg je rubberen hoezen in alternatieve groottes, mochten je oren afwijken van de standaardmaat.

De snoeren van de Ironman Inspire komen samen in een verstevigde t-splitsing, waarop je ook de knoppen vindt om bijvoorbeeld je muziek te pauzeren of een ander nummer te selecteren. De Kevlar Cable waar de snoeren doorheen lopen moeten de oordopjes extra verstevigen.

Je bestelt de Ironman Inspire op de website van Yurbuds voor 50 dollar. Voor 10 dollar meer heb je een waterdichte variant. Aan verzendkosten ben je slechts vijf dollar kwijt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 16:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen in-ear, oordopjes, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.