Tilt iPad Heritage: wollen iPad 2-case dient ook als houder

De Tilt iPad Heritage van Hard Graft is een iPad 2-case gemaakt uit wol en leer. Door de flap naar achteren te vouwen maak je een makkelijke stand om de tablet tegenaan te zetten.

Heritage Tilt iPad CaseOver de afgelopen anderhalf jaar kwamen we de nodige cases voor de iPad tegen, maar de meeste waren gemaakt van materiaal zoals plastic, leer of soms zelfs hout. Wol kwamen we, gek genoeg, helemaal niet zo vaak tegen. De Tilt iPad Heritage-case bestaat voor het grootste deel uit wol, met leer om hem op bepaalde plekken te verstevigen. Er is vooral veel aandacht gestoken in de selectie van de juiste wol en het leer.

Heritage Tilt iPad CaseHet Italiaanse leer dat je in de case vindt is op natuurlijke wijze gelooid, waardoor volgens de maker de kleur consistent is en de structuur zowel soepel als stevig. De wol is op zijn beurt verwerkt in een Duitse fabriek die zich al meer dan honderd jaar bezighoudt met het materiaal. Omdat leer en wol niet heel veel wegen, moet de case ook lichter zijn dan alternatieven. Het precieze gewichtsverschil vermeldt de website van maker Hard Graft niet.

Door de flap van de case naar achteren te rollen, vormt er zich een stand om je iPad omhoog mee te zetten. Door het leer blijft deze goed genoeg staan om de iPad goed rechtop te zetten. Een klein nadeel: deze lijkt alleen in landschapsmodus goed te werken.

Het premium-karakter van de gebruikte materialen zorgt voor een aardig prijskaartje: voor de Tilt iPad Heritage betaal je 89 euro. Daar mag je ongeveer 30 euro aan belasting en verzendkosten bovenop tellen, waardoor je uitkomt op een bedrag van 119,70 euro. Schrikt dit je niet af? Dan kun je hem op de website van Hard Graft bestellen.

Tilt ipad Heritage

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2011, 15:01
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.