Reacties voor: Jorno iPhone-toetsenbord is opvouwbaar tot zakformaat

De Jorno van Cervantes Mobiel is een opvouwbaar toetsenbordje op zakformaat. Daarmee kun je draadloos typen voor 80 dollar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Hoop dat we hier snel een revieuw van kunnen zien leukt me wel handig maar zou graag wat ervaringen horen voor ik het koop ..

  2. Ziet er zeker mooi en handig uit!

  3. Snap wel dat het leuk is, maar het nut? Het is en blijft toch een mobiel. Kan me niet voorstellen dat men zulke enorme lappen tekst moet typen. Ik zie mezelf al zitten in de trein. Daar is toch de computer of eventueel mobiel gezien de laptop of iPad voor?

    Ben benieuw of er mensen zijn die een keybord gebruiken voor hun iPhone en de echt dagelijks gebruiken hier op IPC?

  4. Waarom zou je dit willen? :S

  5. yes nu kan ik counter striken 😛

  6. Lijkt me erg handig voor de iPad. Ik typ toch regelmatig lange mails, notities of bestanden. Dan wil het touch-toetsenbord wel eens vervelend gaan typen.
    Het opvouwen is leuk, maar 9 x 9 cm is toch nog aardig groot; te groot lijkt me voor in je binnenzak oid. Maar al met al een goede oplossing voorin huis!

  7. Mijn vraag is of de Iphone ook tegelijkertijd opgeladen kan worden?

  8. Voor de iPad gebruik ik Apple’s eigen iPad Keyboard Dock.. Goedkoper en mooier!

  9. Ik ben benieuwd of je de iphone ook in landscape kunt docken. Dan heb je gewoon een minilaptop. Handig!

  10. Ik gebruik de iPhone sinds iOS4 om in de trein bandjes van interviews uit te werken. In Mail, lettertype op Enorm, iPhone in dock. En als ik moet overstappen hoef ik maar op Stuur te drukken en het is online gesaved. Geweldig. Overigens heb ik zo’n toetsenbord vijf jaar geleden al eens gezien bij een Palm. Was wel nog met draad. Maar opgevouwen maar ca. een centimer dik.

  11. Als ik een toetsenbord had gewild, dan had ik een BB gekocht en geen iPhone.

  12. Apple zijn iPad Keyboard dock heeft het toetsenbord eraan vast denk ik… Ben niet zeker…

    Of het nu mooier is wil ik wel over discussiëren maar smaken verschillen…

    Anyways voor net iets meer geld heb je wel het gemak dat het ook ook op andere toestellen werkt & dat het opvouwbaar is waardoor het vlotter in een rugzak of tas gaat passen…

    Ik vind het wel iets hebben maar eerder voor de iPad dan voor de iPhone dunkt me

    Wel spijtig dat pre-orders alleen voor US en Canada zijn…

  13. @Xelation: Toevallig afgelopen weekend een Bluetooth keyboard van Apple voor mijn vrouw gekocht. Ze is tekstschrijver en moet vaak op pad voor interviews. Ze tikt dan ‘real-time’ mee. Voorheen zeulde ze een netbook mee. Ze is erg enthousiast over deze oplossing. Ze hoeft nu alleen het keyboardje en iPhone mee te nemen en kan overal aan de slag:

  14. Hm, hier zie ik wel wat in ter vervanging van m’n Netbook. Gebruik het alleen voor word. Met dit toetsenbord kan ik hopelijk ook makkelijk langere teksten typen via DocsToGo op de iPhone.

  15. @Sanne: Vroeg ik mij ook al af ja. Dit ziet er goed uit!

  16. Ik vraag me dan af of de iphone tegelijkertijd opgeladen kan worden. ??

  17. Ik vind dit een super handig ding. Dit vind ik meer iets voor de iPad. Het lijkt me een handig ding. Handig voor op het werk en voor op reis.

  18. het is handiger om lange teksten te typen, maar voor de gewone gebruiker is het toch gewoon overdreven? ‘t is wel een leuk hebbeding, maar na eens gechecked te hebben, ligt hij weer in de kast.

    Of het is misschien wel handig als er een soort van mmorpg zou komen, waar sneltoetsen toch wel handig zouden zijn.

    maar nogmaals: had het er niet geweest, had ik er ook niet achter gekraaid.

  19. Sinds iOS 4 gebruik ik regelmatig een oud opvouwbaar bleutooth toetsenbord iGo van Stowaway of Thinkoutside. Het werkt heel goed en vind het een mooie toevoeging voor het typen van wat langere teksten, als ik geen laptop bij me heb of geen laptop wil meenemen. Wel heb je een goede ondergrond nodig omdat het anders tijdens het typen invouwt.
    Ik kan de iPhone ook in landscape gebruiken. Bij mijn toetsenbord is het dock niet veel meer dan een beugeltje waar de iPhone tegenaan staat.

    En als je het onzin vindt is dat jouw mening maar ik vind dit soort ontwikkelingen erg handig.

  20. Ik snap die ontwikkelaars van toetsenbordjes voor iphones maar niet….

  21. Sinds iOS4 gebruik ik het BT-toetsenbord van iGo. Werkt uitstekend en scheelt gesjouw met laptop. Dergelijke opvouwbare toetsenborden werken uitstekend en vaak prettiger dan laptop. Probleem bij iGo opvouwbare toetsenbord is wel dat wanneer je een paar minuten niks typt, de BT-verbinding hersteld moet worden. Qua vormgeving is de iGO handiger, want platter en dus makkelijker in de binnenzak. De combi van opvouwbaar toetsenbord en Iphone is mooi maarhet constante gebruik van de Iphone (met BT aan) leidt wel tot snelle leegloop van battery (maar dat is een bekend probleem). Ik gebruik daarom vaak toch nog oude Palm Treo.

  22. Dit gaat wel ver kan je beter 2e hands netbook kopen waar je veel meer op kan. Gisteren nog een MSi U100 voor 150 gekocht met alles erop en eraan.

  23. Een jaar of 10 geleden had ik zo’n toetsenbordje bij mijn Palm V. Ik dacht dat het gemakkelijk was en dat ik het veel zou gebruiken – uiteindelijk misschien 2, 3 keer gebruikt.

    Ik haal liever de iPad dock en een Apple bluetooth toetsenbordje. Helaas blijkt die dock telkens uitverkocht 🙁

  24. Wat een jaren 80 toetsenbord!
    Iemand hier schrijft: handig voor mijn iPad, daar zou ik m wel voor willen. Ik heb nieuws: die is gewoon bij Apple verkrijgbaar. In wel mooie hedendaagse Apple vormgeving.

  25. Lijkt me wel handig maar het ziet er een beetje maf uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.