Mobistar TV: iPhone als verlengstuk van je tv

Mobistar is begonnen met een nieuwe tv-dienst, waarbij je via de iPhone programma's kunt bekijken, opnemen en beheren. Ook andere smartphones zijn ervoor geschikt.

mobistarMobistar heeft vandaag een nieuwe manier van tv-kijken aangekondigd met de naam Mobistar TV. De oplossing bestaat uit een tv-decoder, waarmee je via internet interactieve diensten zoals een tv-gids kunt opvragen. Ook zijn tv-programma’s on demand te bekijken. De gebruikers kunnen tv-programma’s bekijken, opnemen en beheren via hun mobiele toestel. Bedienen van Mobistar TV doe je via de normale afstandsbediening of via de iPhone.

Klanten kunnen vanaf 8 oktober het ‘Starpack’ voor 55 euro per maand aanschaffen, waarbij de installatie en huur van de livebox en decoder is inbegrepen. De decoder heeft een uitneembare en verwisselbare harde schijf van 320 GB, voldoende om 200 uur programma’s op te nemen.

De oplossing combineert meerdere technologieën: zo ontvangt de tv-decocer satellietsignalen (via DVB-S), digitale ethersignale (via DVB-T) en IPTV-signalen. Meer dan 500 tv- en radiokanalen staan tot je beschikking. De beelden via de satelliet komen binnen in Full HD-kwaliteit (1080). In de bundel zit ook een onbeperkt vast internetabonnement en een mobiel internetabonnement van 12 maanden inbegrepen. Ook kun je gratis mobiel bellen binnen het gezin met ‘Mobistar-circles’.

Tipgever: Dries

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2010, 17:53
Categorieën Apps, Providers
Onderwerpen mobistar, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.