Jorno iPhone-toetsenbord is opvouwbaar tot zakformaat

De Jorno van Cervantes Mobiel is een opvouwbaar toetsenbordje op zakformaat. Daarmee kun je draadloos typen voor 80 dollar.

cervantes-jorno-keyboardCervantes Mobile heeft een nieuw toetsenbord aangekondigd, dat geschikt is voor de iPhone, iPod touch en iPad. Je vouwt het toetsenbord op tot een pakketje van 9 x 9 x 2,3 cm. In uitgeklapte vorm heb je een toetsenbord met een oppervlak van 21,5 x 9 cm, ongeveer vergelijkbaar met het wireless aluminium toetsenbordje dat Apple zelf op de markt brengt. De Jorno heeft een oplaadbare batterij die tot één maand meegaat. Opladen doe je via een mini-usb-aansluiting. Er zit een afneembare dock bij, bedoeld om je iPhone rechtop te zetten.

jorno opgevouwen De Jorno ondersteunt Bluetooth 2.1 + EDR en is voor diverse smartphones geschikt. Op de website van de fabrikant staat een flinke lijst van apparaten die worden ondersteund, van de aloude HP iPAQ tot Windows-desktops en -laptops. In feit is elk apparaat wat het Bluetooth HID-profiel ondersteunt geschikt.

Cervantes is van plan $79 tijdens de pre-orderperiode te vragen voor dit toetsenbordje. Deze actieprijs geldt tot 31 oktober. Als het de komende herfst in de winkel ligt gaat de prijs omhoog naar $99.

Meer info: Jorno

jorno toetsenbord

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2010, 21:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.