Reacties voor: ‘Jony Ive steeds minder betrokken bij design van Apple-producten’

Jony Ive zou zich een stuk minder bezig houden met het ontwerpen van nieuwe producten, maar vooral focussen op de nieuwe Apple Stores en de aanstaande Apple Campus. Apple-kenner Gruber merkt op dat Jony Ive zich langzaam terugtrekt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Hoop dat er een goede opvolger komt. Na de iphone 5 vond ik het design saai. Maar heb alle vertrouwen in Apple heeft geld zat en er zijn zat zeer goede desginers.

  2. @Cihan: Er is geen sprake van een opvolger. Jony ive is niet weg of zo.

  3. Is te merken ook dat de inspiratie de laatste jaren zoek is.

  4. Hij is niet weg nee, maar als hij zich niet meer of steeds minder met de Apple producten zelf bezighoudt is het wel tijd voor een opvolger op dat vlak. Een frisse wind, een fikse bries of een stevige storm, ik ben vóór!

  5. Origineel geplaatst door Daan
    @Cihan: Er is geen sprake van een opvolger. Jony ive is niet weg of zo.

    Hij gaat ook niet eeuwig blijven toch. En voor zo functie mag je wel tijdig op zoek naar een opvolger. Het is geen vakkenvuller functie.

  6. Origineel geplaatst door Dekon7
    Is te merken ook dat de inspiratie de laatste jaren zoek is.

    Spijker op zijn kop 😏 vraag me zo ie zo af wat ie de laatste jaren gedaan heeft of kwam dit 3/10 mm dunner uit zijn koker?

  7. Het was al te merken dat hij minder bij iOS 10 betrokken was. Het design is veel minder consequent doorgevoerd en soms zelfs foeilelijk, zoals nieuwe Apple Music, met schreeuwende koppen en lelijk lettertype.

  8. Even lezen wat Gruber nu echt denkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.