Reacties voor: Jonathan Ive op nummer 1 als meest creatieve persoon

Jonathan Ive staat op nummer 1 in de lijst van meest creatieve personen van Fast Company. Op nummer 2 staat de echtgenote van Bill Gates, op nummer 3 een man die zich inzet voor elektrische auto's.

Reacties: 6 reacties

  1. Lijkt me niet meer dan terecht. Deze man heeft Apple producten al jaren vorm gegeven en zijn creaties zijn wereldwijd een begrip. Total respect.

  2. Ik vind het een sympathieke man, met liefde voor de spullen die hij maakt, als ze dan bij mij aankomen geef ik ze minstens zoveel liefde 😉

  3. Zeker, maar met die plastic iMac teert hij toch een beetje op het verleden. Als Melissa Gates tweede is, is dat voor Jonathan geen extra aanbeveling.
    Ofwel: hoe kan je die twee met elkaar vergelijken..

  4. Origineel geplaatst door Pandora
    Zeker, maar met die plastic iMac teert hij toch een beetje op het verleden. Als Melissa Gates tweede is, is dat voor Jonathan geen extra aanbeveling.
    Ofwel: hoe kan je die twee met elkaar vergelijken..

    Inderdaad, waarom staat Picasso niet op nummer een?

  5. There are no rules about creativity. Which made constructing our list of the 100 Most Creative People in Business a tricky task. We looked for dazzling new thinkers, rising stars, and boldface names who couldn’t be ignored. We avoided people we’ve profiled in the recent past. We emphasized those whose creativity addresses a larger issue — from the future of our energy infrastructure to the evolution of philanthropy to next-generation media and entertainment. So read on. Enjoy. Quibble. Complain.

    De lijst heeft een vrij hoog ‘we doen maar wat’ gehalte imho

  6. lijk op wel stave jobs,als jij na de gezight kijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.