148Apps start zakelijke site 148Apps.biz

De website 148Apps is gestart met een zakelijke variant, waar ontwikkelaars kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook vind je er statistieken over de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

appstoreVan de website 148Apps hoor je niet zoveel, behalve wanneer er weer een nieuw record in de App Store is gebroken. De makers van deze site zijn nu begonnen met een nieuw initiatief: 148Apps.biz. Het is bedoeld voor ontwikkelaars en mensen die hun dagelijkse brood verdienen met iPhone-applicaties. Het doel is om de iPhone-ontwikkelaarscommunity kennis en ervaringen te laten delen. De website probeert ook cijfers te achterhalen via de pagina App Store Metrics. Daar zien we dat er op dit moment 11.774 ontwikkelaars actief zijn in de Amerikaanse App Store en dat er nu 40.523 applicaties te vinden zijn. Per dag worden 125 applicaties ingediend (waarvan 20% games) en die doen er momenteel 2,34 dagen over om te worden goedgekeurd.

Maar de site is natuurlij vooral bedoeld om ontwikkelaars te helpen bij het promoten van hun applicaties en de beslissing of een gratis demoversie zin heeft. Ontwikkelaars kunnen zelf ook artikelen indienen, maar een forum is er (nog) niet.

Meer info: 148Apps.biz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2009, 14:58
Categorie Apps
Onderwerp ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.