Reacties voor: JailbreakMe.com bereikt mijlpaal van 1.000.000 jailbreaks (jailbreak)

JailbreakMe.com heeft de mijlpaal van 1.000.000 jailbreaks bereikt. De kinderziektes van de jailbreak lijken beperkt te blijven tot de compatibiliteit met de Camera Connection Kit.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Inderdaad werkt de camera kit niet, maar de fix zal er wel snel zijn. Verder is de jailbreak subliem, binnen 10 seconde stond CYDIA op het springbord. Geen reboots, geen DFU modes, geen PC/MAC nodig … puik werk!

    de 4.3.4 versie zal wel heel snel komen denk ik ๐Ÿ˜‰

  2. Even een vraagje? Wat wordt er bedoeld met de camera kit op de ipad 2? Want als het gaat om de camera bij mij dat werkt gewoon.. of is het een andere aspect?

  3. Owkee, msschn een hele stomme vraag maar wat doet zo’n jailbreak nu eigenlijk met je ipad2?
    Wat zijn de mogelijkheden ermee?
    Gr. Marc die er geen verstand van heeft ;p

  4. Het is perfect bedacht door Comex! zo kan iedereen zijn ios jailbreaken zonder ingewikkelde procedures. Mijn neefje van 6 jaar heeft zijn eigen (gedeelde) ipad gejailbreakt. Dus de kind kan de was doen ๐Ÿ™‚

  5. Paul! Is er al wat bekend over een bootroomexploit om een downgrade voor ipad 2 3G mogelijk te maken?

  6. @Henk: nee. Het laatste dat erover bekend is gemaakt is dat ze nog bezig waren om de bootrom te dumpen. Misschien dat er nog iets van SHAtter hergebruikt zou kunnen worden. Je hoeft een release van een bootrom-exploit in ieder geval niet te verwachten voor de iPhone 5.

  7. Origineel geplaatst door Paul Pols
    @Widlo: de Apple iPad Camera Connection Kit.

    Bedankt, wist niet eens dat het bestond :/ Handig en besteld. Alle vertrouwen dat het probleem wordt opgelost.

  8. Niet alleen de camerakit werkt niet, ook die kabel waarmee je een HDMI aansluiting van je iPad naar je TV toe hebt doet het niet. Althans wel geluid, maar geen beeld.

  9. Nouja op m,n iPad 1G werkt het niet niet maar ik heb Firmware 4.3.3, en ik heb via redsnow heb hem gejailbreakt, maar bij mij kan hij hem niet instaleren want ik krijg fout meldingen dat hij hem niet kan downloaden ik zal het nog op m,n pagina zetten van youtube m,n username is joordy599

  10. Origineel geplaatst door SeeS
    Niet alleen de camerakit werkt niet, ook die kabel waarmee je een HDMI aansluiting van je iPad naar je TV toe hebt doet het niet. Althans wel geluid, maar geen beeld.

    Vga werkt overigens wel gewoon naar behoren,

  11. Bij mij werkt de vga kabel niet meer na de jailbreak..?@john:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.