JailbreakMe.com bereikt mijlpaal van 1.000.000 jailbreaks (jailbreak)

JailbreakMe.com heeft de mijlpaal van 1.000.000 jailbreaks bereikt. De kinderziektes van de jailbreak lijken beperkt te blijven tot de compatibiliteit met de Camera Connection Kit.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

JailbreakMe.com: 1.000.000 jailbreaksEén dag na het lanceren van de vernieuwde versie van de website JailbreakMe.com is de mijlpaal van 1.000.000 jailbreaks via de site al bereikt. Ondanks de haast waarmee de jailbreak uitgebracht moest worden, zijn de kinderziektes van de jailbreak beperkt tot de compatibiliteit met de Camera Connection Kit.

Aankondiging mijlpaal

Het bereiken van de mijlpaal werd bekend gemaakt door Grant Paul (alias @chpwn), die bekend is van diverse tweaks en die aan de grafische interface van JailbreakMe.com heeft gewerkt. Grant Paul waarschuwt wel dat Apple waarschijnlijk op korte termijn met iOS 4.3.4 zal komen om de jailbreak onmogelijk te maken en moedigt gebruikers dan ook aan om tot die tijd de jailbreak met zoveel mogelijk mensen te delen. Het probleem dat optreedt in combinatie met de Camera Connection Kit is bij comex bekend en zal binnenkort vermoedelijk opgelost kunnen worden door simpelweg opnieuw een jailbreak via de site uit te voeren.

Als je dacht dat een geanimeerd bootlogo niet mogelijk zou zijn op de iPad 2, omdat er voor de jailbreak geen gebruik wordt gemaakt van een bootrom-exploit dan heeft iH8sn0w misschien goed nieuws voor je. De jonge ontwikkelaar heeft een in een video laten zien dat animate ook op de iPad 2 gebruikt kan worden geanimeerde bootlogo’s te tonen. Dit is mogelijk omdat animate in feite geen bootlogo maar een iOS startup logo is. Animate is ontwikkeld door Justin Williams, dus de hackers zullen samen tot een oplossing moeten komen voordat er een voor de iPad 2 geschikte versie uit kan worden gebracht.

Click here to display content from www.twitvid.com

Animate op de iPad 2

Meer informatie over jailbreaken met JailbreakMe.com kun je lezen in het artikel: JailbreakMe: iPad en iPad 2 jailbreak op 4.3 – 4.3.3.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 2:48
Categorie
Jailbreak

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.