Reacties voor: Jailbreak-tweak: voer nooit meer je iTunes-wachtwoord in (jailbreak)

Een jailbreak-tweak maakt het gebruik van de App Store nog gemakkelijker. Koop je een app, dan hoef je niet je wachtwoord met de hand in te vullen. Deze staat dan automatisch voor je ingevoerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Handige tweak. Ik doe toch alles met giftcards en momenteel staat er niet eens geld op m’n account.

  2. Er staat namelijk niets tussen jou en een onbekende die je telefoon heeft bemachtigd om je iTunes-account te plunderen.

    Behalve m’n passcode.
    Dit soort tweaks maakt een jailbreak toch wel verleidelijk, trouwens.
    ninja-edit: Is het trouwens niet mogelijk dat degene die de tweak bedacht heeft je wachtwoord naar een externe server stuurt? #paranoïde

  3. Misschien ook handig de naam te vermelden en dat hij al uit is 😉
    Hierbij dus; de tweak heet PasswordPilot en is gratis verkrijgbaar in de standaar BigBoss repo.

  4. :p
    Wilde net zeggen dat hij al een tijdje uit is 😉

    Zeer handig app 🙂

  5. Slechte tweak die komt er hier niet op

  6. Handig dit. Als er iets irritant is, dan is het steeds invoeren van dat ww wel. Heb zelf gewoon een limiet van een paar euro op m’n C&B account. Heb je ook niet het probleem dat je koters je een extra rib uit je lijf kosten.

  7. Dat telkens je wachtwoord invullen kan vervelend zijn maar ik denk ook maar zo het is wel extra beveiliging. Als ik iemand anders even mijn iphone geef kan hij niet apps aanschaffen. Dan speelt je zusje even een spelletje op je iphone en installeerd wat nieuwe spelletjes en je bent dan weer wat geld lichter. Dus ik vind het juist goed zo als het is zonder tweak.

  8. Als je je apps wilt beveiligen tegen ongewenst gebruik zijn er ook zat andere tools om dit te realiseren…

    Deze tool doet precies waar hij voor gemaakt is.. prima opzet en voorkomt het intypen van het wachtwoord wat handig kan zijn!

  9. ideaal dit eigenlijk! combineer het met een password programma en lock appstore zelf op een pincode. En hoppa, geen gedoe meer met lange wachtwoorden zoals de mijne

  10. het is beter om steeds wachtwoord in te voeren.
    alleen met updates van apps vind ik dat niet nodig eerlijk gezegd

  11. Ideaal voor degene die vertrouwen heeft in zijn of haar omgeving. Zelf begin ik er niet aan. Heb ook maar een kort wachtwoord, wat misschien een idee is voor mensen.

    @R.T. Visser: Er is inderdaad een optie om bijvoorbeeld je APP Store App te beveiligen met een wachtwoord. Maar volgens mij ben je dan weer terug bij af… Kun je als nog je wachtwoord continue invullen wil je de App store in.

  12. Is voor mij ideaal! Ik heb zelf namelijk een Appstore account zonder betaalgegevens. 🙂

  13. Ik kan PasswordPilot echt niet vinden!?!?!

  14. Meh..vind t te riskant..

  15. In combinatie met een 1-letterig wachtwoord in locktopus werkt t super!

  16. snap best dat mensen zonder click&buy account of een creditcard dit ideaal vinden, maar ik begin er niet aan. Een vreemde kan zo de duurste apps kopen zonder dat jij het miss wel in de gaten hebt!

  17. Origineel geplaatst door Nick
    Is voor mij ideaal! Ik heb zelf namelijk een Appstore account zonder betaalgegevens.

    Hier precies hetzelfde verhaal!

  18. Als ze nu ook eens zoiets konden maken voor het VPN-wachtwoord. Erg vervelend als je op de universiteit telkens een VPN-verbinding moet maken om op internet te kunnen via Wi-Fi en de VPN-server (Cisco) niet toelaat dat je je wachtwoord opslaat. Zeker als je VPN wegvalt elke keer dat je iPhone even in standby gaat…

  19. Heel erg handig!

    Ik gebruik het voorlopig samen met een tweak die m’n app store op slot zet. Zit je eenmaal in de Store, geen wachtwoord meer invoeren! In-app heb ik uitstaan.

    Perfeect :]

  20. Ideaal! Met een PIN op de telefoon en geen creditcard of andere auto-betaal gegevens aan mijn account gekoppeld durf ik dit wel aan. Juist omdat ik nogal paranoïde ben met online wachtwoorden heb ik een onmogelijk ingewikkeld en lang wachtwoord op mijn account, ben het wel beu om dat steeds op de iPhone te moeten intikken.

  21. IN combinatie met Androidlock XT (ook van BigBoss) ipv en pincode een ideale combinatie….
    Ik heb hem dankbaar in gebruik genomen!

  22. Handig! eindelijk geen wachtwoord meer invoeren bij de app store. Heb zelf ook alleen maar een account zonder cc of saldo 🙂

    Voor de jailbreakers die bang zijn.. een willekeurig iemand kan ook in jou cydia gaan en betaalde diensten downloaden.. Of is dat anders dan de app store? (correct me if im wrong, ben nl geen betaler 🙂 _

  23. Ik heb ook maar meteen mijn sloten van al mijn deuren afgehaald, kan ik voortaan zo in en uitlopen zonder sleutel! En ook meteen mijn autoslot verwijderd, kan ik zo mijn auto opendoen en wegrijden! Ideaal!

    Dus…

    Ben juist blij met de extra beveiliging die Apple pas heeft ingebouwd dat je bij inApps aankopen steeds je password in moet typen. Itt de meeste scholieren hier heb ik wel mijn creditcard gekoppeld aan mijn Apple-ID en heb weinig zin om bij verlies/diefstal een paar duizend euro kwijt te KUNNEN raken. Dus waardeloze app dit IMHO maar als je het handig vindt vooral installeren dan!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.