Warp Shift voor iPhone

Puzzelgame Warp Shift is Apple’s gratis App van de Week

Warp Shift is Apple's gratis App van de Week. Speel deze puzzelgame gratis en los samen met het meisje Pi ingewikkelde puzzels op.

Apple hield de afgelopen week een welverdiende feestdagenstop, maar inmiddels draait de App Store weer op volle kracht. Dat betekent ook dat er een nieuwe gratis App van de Week is. De komende zeven dagen mag je het puzzelspel Warp Shift gratis downloaden en daarmee bespaar je €2,99. We hebben Warp Shift eerder besproken in onze rubriek iKids.


Warp Shift voor iPhone

Warp Shift: leuk uitgevoerde puzzelgame

Warp Shift is een leuke puzzelgame, die zich afspeelt in een mysterieuze wereld. Als speler moet je een klein meisje met de naam Pi begeleiden door een aantal doolhof-achtige omgevingen, zodat ze uiteindelijk vrij komt. Zoals bij de meeste puzzelgames begint het eenvoudig en wordt het gaandeweg moeilijker.

De sfeervolle achtergrondmuziek, knappe graphics en slimme gameplay maken het zeker een aanrader om het jaar mee uit te luiden. In elk level kun je maximaal 3 sterren verdienen – ook een spelprincipe dat we wel eens vaker hebben gezien.

Let op dat er nog wel in-app aankopen in zitten, voor als je vastloopt in de puzzels. Je kunt dan voor €0,99 vijf oplossingen kopen. Ouders kunnen in-app aankopen uitzetten, als ze hun kinderen met deze game willen laten spelen, maar willen voorkomen dat ze op extra kosten worden gejaagd.

De game wordt uitgegeven door Fishlabs, dat vooral bekend werd door de Galaxy On Fire-games. Warp Shift is echter een stuk kunstzinniger. Je hebt minimaal iOS 8 en een iPhone 4s of iPad 2 nodig. Een iPod touch 5G of nieuwer is ook geschikt.

Heb je vrienden met een Android-toestel, dan kunnen zij de game ook spelen, maar zij betalen wel de volledige prijs van €2,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.