Reacties voor: ‘iWatch komt in september, levering componenten gestart’

De iWatch komt in september, zegt Digitimes. Toeleveranciers hebben al flexibele printplaatjes voor de iWatch geleverd.

Reacties: 24 reacties

  1. Als de iWatch aan mijn verwachtingen voldoet, ben ik rond het uitkomen ervan gewoon weer jarig.

  2. Binennkort dan maar eens mijn Pebble watch verkopen

  3. Wie zit hier nou op te wachten? Doe ons liever de 1TB iPhone, graag zelfde formaat als nu!!! Als Apple met de iPhone6 ook weer niet met grotere opslag komt dan was mijn 64GB iPhone 4S de allerlaatste iPhone die ik kocht.

  4. Zal Apple weer een revolutionair apparaat op de markt brengen? Of zijn de verwachtingen te hoog gespannen?

  5. Origineel geplaatst door Dre
    Zal Apple weer een revolutionair apparaat op de markt brengen? Of zijn de verwachtingen te hoog gespannen?

    Ik vrees antwoord B.
    Apple loopt inmiddels steeds vaker achter de feiten aan. Uitgezonderd 64bits chip, maar daar wordt nog erg weinig optimaal gebruik van gemaakt.

  6. Ik hoop dat het een chique horloge wordt die de iphone op sommige momenten kan overnemen, wanneer je die niet uit je zak kan halen. Ik hoop niet dat het een soort fitness/gezondheisbandje zal worden. Ik wil erop muziek kunnen luisteren, foto’s bekijken (die je bijvoorbeeld net hebt gemaakt),sms/appjes lezen, commando’s aan iphone geven. Ik hoop wel dat Siri dan in het Nederlands beschikbaar is. Ik ben anders bang dat de horloge niet optimaal gebruikt kan worden.

  7. Het zou me niks verbazen als hij al in juni wordt aangekondigd, samen met Healthbook in iOS8. Ze zullen toch moeten uitleggen hoe Healthbook aan de gegevens komt. En dan lancering in september… Ben benieuwd!

  8. Origineel geplaatst door Paz
    Uitgezonderd 64bits chip, maar daar wordt nog erg weinig optimaal gebruik van gemaakt.

    Heel bekend verhaal. Dat zei men jaren geleden ook toen de eerste 64 bits Intel/AMD processoren voor Windows computers op de markt kwamen.

  9. Apple kennende zal de prijs ook wel weer des Apples zijn…

    16GB voor 599,-
    32GB voor 699,-
    64GB voor 799,-

    of zoiets 😛

  10. Origineel geplaatst door dlo
    Apple kennende zal de prijs ook wel weer des Apples zijn…16GB voor 599,- 32GB voor 699,- 64GB voor 799,-of zoiets

    De iPad was met zijn lancering juist erg goedkoop. Veel concurrenten hadden moeite een kwalitatief even goede tablet te lanceren voor dezelfde prijs of eronder.

  11. Boeie nutteloos ding!

  12. Dit wordt een verlengstuk van Healtbook. Mijn verwachtingen zijn minimaal. Of het wordt een accessiore voor bij de iPhone 6. Als deze een enorm scherm heeft, kun je hem in je rugzak laten zitten en op je iWatch de status checken.

  13. Ben ik de enige die hoopt dat Apple aankomende maand nog een event gaat geven? Het is al zo lang stil en iedereen heeft het maar over de 2de helft van dit jaar…

  14. Origineel geplaatst door GIELK
    Binennkort dan maar eens mijn Pebble watch verkopen

    Gielk, nooit nooit zal Apple dit kunnen, een perfect werkende smartwatch voor 120 Euro, op dit moment rond de 200, hij zal beslist heel mooi zijn en prima werken, maar de prijs zal des Apples zijn.

  15. Iets zegt mij dat @Zaandammer binnenkort overstapt op windowsphone hahaha

  16. Origineel geplaatst door klokje@planet.nl
    Wie zit hier nou op te wachten? Doe ons liever de 1TB iPhone, graag zelfde formaat als nu!!! Als Apple met de iPhone6 ook weer niet met grotere opslag komt dan was mijn 64GB iPhone 4S de allerlaatste iPhone die ik kocht.

    Yeah, right….. 😉

  17. Origineel geplaatst door stacey
    Ik hoop dat het een chique horloge wordt die de iphone op sommige momenten kan overnemen, wanneer je die niet uit je zak kan halen. Ik hoop niet dat het een soort fitness/gezondheisbandje zal worden. Ik wil erop muziek kunnen luisteren, foto’s bekijken (die je bijvoorbeeld net hebt gemaakt),sms/appjes lezen, commando’s aan iphone geven. Ik hoop wel dat Siri dan in het Nederlands beschikbaar is. Ik ben anders bang dat de horloge niet optimaal gebruikt kan worden.

    Foto’s kijken op mijn horloge, lijkt me helemaal niks.
    Doe mij maar gewoon muziek regelen, sensoren en notificaties.

  18. @klokje: Ah ja want de rest heeft dat al… Ja 64gb + een kaartje van 32 of 64. Dan staat alles lekker door elkaar. Tof. En zaken per ongeluk wissen. 64 gb meer dan genoeg voor een smartphone. Anders neem je maar een ipad. Of een MacBook air. Trouwens ook al eens van iCloud gehoord?

  19. Het zou het mooiste zijn als Apple helemaal niet met een iWatch komt. Al die fabrikanten maar achter een gerucht aan hollen 🙂 Vraag me ook echt af wie zoiets gaat kopen, maar misschien wordt dat duidelijk als ‘ie er eenmaal is.

    Maar als ze nu nog met testmaterialen bezig zijn, hoe kunnen ze eind van dit jaar dan 65 miljoen stuks produceren?

  20. Denk dat ik de eerste iwatch laat zitten. Meestal is de eerste niet veel en daarna komen ze met een betere. We zullen zien 😉

  21. @Thomas Bruyninckx: Een uitbreidbaar geheugen zou ik ook wel willen. De prijs van een 32gb iphone is 100 euro duurder dan die van een 16gb.
    Voor 100 euro koop ik een 128gb geheugenkaartje.
    Van mij hoeft de mogelijkheid om apps te installeren op de kaart er niet op. Als ik mijn mp3tjes en fotos er maar op kan zetten.
    Op een duurdere iphone gaan ze niet beter klinken of mooier zijn dan op sd kaart dus dat is voor mij een hele goede optie.

  22. IK zit erop te wachten, dus laat maar komen.

  23. @kamal: Daar heeft Mophie een case voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.